ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Λουκέτο σε 3 γνωστά νυχτερινά κέντρα

Στην αναστολή λειτουργίας τριών νυχτερινών καταστημάτων προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.), μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, υπάλληλοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής πραγματοποίησαν έλεγχο σε 14 επιχειρήσεις με αντικείμενο δραστηριότητας τη διασκέδαση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εφαρμόζονται οι διατάξεις του φορολογικού νόμου.

Σε οκτώ επιχειρήσεις αποδείχθηκε η μη εφαρμογή του και ως εκ τούτου καταλογίσθηκαν συνολικά 81 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων. Οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε τρεις από τις οκτώ επιχειρήσεις επισύρουν και τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 1 του Ν.2523/97, όπως έχει συμπληρωθεί με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ. 6 του Ν. 3888/2010, δηλαδή αναστολή λειτουργίας της επαγγελματικής εγκατάστασής τους για 48 ώρες.

Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις είναι οι εξής:

- «Ανδρέας Ανδρουλακάκης & Σια ΕΕ» με διακριτικό τίτλο «Doors», (μπαρ-εστιατόριο-club), οδός Καρνεάδου 25-29, Κολωνάκι.

- «Θ. Μπουγιούκας & Σια ΟΕ» με διακριτικό τίτλο «Void»,(club), οδός Ευμολπίδων 26, Γκάζι.

- «Γεώργιος Αδαμόπουλος ΕΕ» με διακριτικό τίτλο «Vinilio»,(club), Λεωφ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα.

Οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής προέβησαν στη σφράγιση της επαγγελματικής εγκατάστασης των προαναφερθέντων επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: