ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Αυτοκτονία ο θάνατος του Σελιανάκη

Σε αυτοκτονία τελικά οφείλεται ο θάνατος του δραπέτη - επί μια 15ετία - Βαγγέλη Σελιανάκη, ο οποίος βρέθηκε χθες νεκρός μέσα στο σπίτι της φίλης του στο χωριό Αρχοντική Ρεθύμνου, μετά από ανταλλαγή πυρών με τους άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι εντόπισαν το κρησφύγετο και του ζήτησαν να παραδοθεί.

Ο σεσημασμένος κακοποιός έφερε ένα τραύμα στο πόδι από τα πυρά των αστυνομικών και ένα θανατηφόρο τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, με πύλη εισόδου τον αριστερό κρόταφο και έξοδο τον δεξί. Οι ενδείξεις της νεκροψίας, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνηγορούν στο ότι ο Βαγγέλης Σελιανάκης αυτοκτόνησε, αφού κατάλαβε πως δεν μπορούσε πια να ξεφύγει.

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περισσότερο από μία ώρα - παρουσία εισαγγελέα - ο καταζητούμενος άφησε ελεύθερη την 27χρονη φίλη του – όπως του είχαν ζητήσει οι διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. – και άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών με καλάσνικοφ αλλά και με ένα πιστόλι. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, ενώ έριξαν και δύο χειροβομβίδες κρότου - λάμψης.

Κάποια στιγμή μέσα από τη μονοκατοικία ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, τον βρήκαν νεκρό, σε μία λίμνη αίματος. Δίπλα του ήταν πεσμένα ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι και μία χειροβομβίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: