ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Το κινητό «έδειξε» τον δράστη

 
Το κινητό τηλέφωνο που έπεσε από τον έναν δράστη, πιθανότατα αυτόν που συνεπλάκη με τους υπαλλήλους και τους πυροβόλησε, πρόδωσε την πραγματική ταυτότητα του ατόμου που επιχείρησε στις 25 Αυγούστου να αρπάξει τα χρήματα από το εκδοτήριο εισιτηρίων στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Μετά την άρση του απορρήτου που έγινε διαπιστώθηκε η ταυτότητα του ιδιοκτήτη, καθώς και αυτών που τα τελευταία λεπτά πριν τη ληστεία μίλησαν μαζί του. Ο ιδιοκτήτης του, κάτοικος Αθηνών είναι γνωστός στο Αστυνομικό Δελτίο από παλιά για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων, ο ένας εκ των συνομιλητών του, αλλοδαπός, εικάζεται πως έχει σχέση με άτομο που ενεπλάκη σε ληστεία Τράπεζας, ενώ το τρίτο πρόσωπο επίσης αλλοδαπός δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις διωκτικές αρχές.

Οι έρευνες  που ξεκίνησαν από την ημέρα  της απόπειρας ληστείας, από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης και συνεχίστηκαν από τις διωκτικές αρχές της Βόρειας Ηλείας, έφεραν αποτέλεσμα και θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως σύντομα ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου θα είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: