ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Δεν σκότωσαν οι διαρρήκτες την ηλικιωμένη στην Πάτρα

Νέα δεδομένα προκύπτουν αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα σήμερα μια ηλικιωμένη στο Ζαβλάνι της Πάτρας. Έτσι κι ενώ οι αρχικές πληροφορίες της Ασφάλειας οδηγούσαν στο ενδεχόμενο του φόνου από τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της, πλέον όλα δείχνουν πως ο θάνατος της γυναίκας συμπτωματικά συνέπεσε χρονικά με το περιστατικό.

Με βάση τα νέα δεδομένα, οι δράστες δεν φαίνεται να φίμωσαν ή να έδεσαν την ηλικιωμένη, η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν στο δωμάτιό της. Αντιθέτως, έδεσαν τον αδελφός της, ενώ απλώς μπήκαν στο δικό της δωμάτιο, έψαξαν για αντικείμενα αξίας και έφυγαν, κατά πως φαίνεται, χωρίς να την ξυπνήσουν.

Κατά συνέπεια, η Ασφάλεια φαίνεται να καταλήγει πως η γυναίκα πέθανε στον ύπνο της από παθολογικά αίτια (π.χ. ανακοπή καρδιάς), είτε συμπτωματικά είτε από τον φόβο της. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές από την κατάθεση του αδελφού της, ο οποίος έβαλε τις φωνές και έγινε αντιληπτός από διερχόμενο οδηγό ταξί.

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν από λίγο καιρό η ηλικιωμένη είχε πέσει και πάλι θύμα ληστείας, τότε όμως είχε βάλει τις φωνές και είχε φοβίσει τους δράστες οι οποίοι είχαν αποχωρήσει άπρακτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: