ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Σήκωσαν χρυσοχοείο..ξημερώματα στο κεντρικότερο δρόμο της Κυπαρισσίας

Σήκωσαν χρυσοχοείο..ξημερώματα στο κεντρικότερο δρόμο της Κυπαρισσίας

ΑΚΟΜΑ και στο κέντρο της αγοράς...χτυπούν οι δράστες κεντρικό κατάστημα χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς αυξάνοντας τα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή μας. Αυτή την φορά τα ξημερώματα της Δευτέρας περίπου 4-6 κατ εκτίμηση άγνωστοι δράστες παραβίασαν χρυσοχοείο που βρίσκεται επι της οδού Μελίου στον κεντρικότερο δρόμο της αγοράς όπου διέρχεται η Εθνική οδός, οι οποίο φαίνεται ότι παραβίασαν τον συναγερμό και έσπασαν τα προστατευτικά λουκέτα που κλειδώνει εκατέρωθεν το μεταλλικό ρολό του καταστήματος και το ανασήκωσαν.
Χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς έσπασαν την εσωτερική πόρτα του χρυσοχοείου ιδιοκτησίας 45χρονου, αφαιρώντας απο τις προθήκες χρυσαφικά και τιμαλφή τα οποία βρίσκοντα στα συρτάρια προφανώς απο την βιασύνη τους να αρπάξουν ότι βρούν. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή απο τον ιδιοκτήτη του καταστήματος το πρωί ενώ οι έρευνες διεξάγονται απο το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας.
Ιδιοκτήτες χρυσοχοείων δηλώνουν πάντως ότι τα κρούσματα εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί και ανάλογα περιστατικά παρατηρούνται σε γειτονικές περιοχές τόσο στη Μεσσηνία όσο και στην Αρκαδία, εκτιμώντας ότι πλέον  αισθάνονται ότι δεν  υπάρχει ασφάλεια για τις περιουσίες τους και τους ιδιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: