ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

3 ένοπλοι κουκουλοφόροι λήστεψαν ζευγάρι Γερμανών

ΣΤΙΓΜΕΣ τρόμου πέρασε ένα ζευγάρι Γερμανών στο Ανω Καλό Νερό το απόγευμα της Κυριακής, όταν στο σπίτι τους εισέβαλαν 3 ένοπλοι κουκουλοφόροι οι οποίοι τους ακινητοποίησαν και τους ζήτησαν χρήματα. Καθώς όμως δε βρήκαν χρήματα μέσα στο σπίτι, παρά μόνο 20 ευρώ, άρπαξαν ό,τι άλλο θεώρησαν ότι έχει κάποια αξία - μεταξύ των οποίων 2 λάπτοπ, 1 ρολόι χειρός, 1 δαχτυλίδι και 3 κινητά.
Ολα έγιναν γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής. Ο Claus Dieter Eulenstein βρισκόταν στο μπαλκόνι του όταν είδε 3 σιλουέτες να κινούνται στο διπλανό κτήμα κατευθυνόμενες προς το σπίτι του. Μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα οι 3 εισβολείς πήδηξαν στο μπαλκόνι του -το οποίο δεν έχει μεγάλο ύψος- και ο ίδιος βρέθηκε να απειλείται με όπλα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το εσωτερικό του σπιτιού, στο οποίο μπήκαν σπάζοντας με το κοντάκι του όπλου την μπαλκονόπορτα.
Οπως είπε μιλώντας στην 'Ελευθερία' ο κ. Claus, και οι 3 ληστές κρατούσαν όπλα, φορούσαν κουκούλες και ήταν μέτριου αναστήματος. Με σπαστά αγγλικά ζήτησαν από τον ίδιο και τη γυναίκα του χρήματα. Επάνω του όμως δεν είχε πάρα μόνο 20 ευρώ, τα οποία και πήραν. Επειτα οι ληστές πήγαν στο αυτοκίνητό του και το έψαξαν. Τελικά πήραν 2 φορητούς υπολογιστές, τα κινητά και το ipod, το ρολόι που φορούσε ο ίδιος και το δαχτυλίδι της γυναίκας του - κι αφού δεν βρήκαν τίποτα άλλο πολύτιμο, έφυγαν.
Ολα αυτά δεν κράτησαν πολλή ώρα, ανέφερε ο κ. Claus. Πάντως δεν είναι πρώτη φορά που "χτυπούν" το σπίτι του -το οποίο είναι λίγο πιο πέρα από τον οικισμό-, αλλά η... τέταρτη. Βέβαια αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι βρισκόταν μέσα, ενώ τις άλλες φορές οι επιτήδειοι το άνοιγαν όταν ο ίδιος και η γυναίκα του έλειπαν. Στην Ελλάδα, μας είπε, έρχονται επί 14 χρόνια. Περνούν μάλιστα αρκετό μέρος του χρόνου εδώ, αφού έρχονται καλοκαίρι, Χριστούγεννα, άνοιξη και όποτε άλλοτε μπορούν.


απο το radio936

Δεν υπάρχουν σχόλια: