ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

To πρόστιμο δεν το γλυτώνουν

Νέος πονοκέφαλος για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων μαζικής εστίασης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς στην προσπάθειά τους να γλυτωσουν το πρόστιμο για το κάπνισμα, κατηγορούνται για αυθαίρετες κατασκευές.

Ο χειμώνας έφτασε και οι καταστηματάρχες, προκειμένου να μη χάσουν τους καπνιστές-πελάτες, φροντίζουν να τοποθετήσουν κατασκευές από τζάμι στους εξωτερικούς χώρους, έτσι ώστε και οι θαμώνες να μην κρυώνουν, αλλά και οι ίδιοι να μην πληρώσουν πρόστιμο.

Τις τελευταίες μέρες όμως οι έλεγχοι των δημοτικών αστυνομικών είναι συνεχείς, γιατί παρατηρήθηκε έξαρση των παραβάσεων. Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Στρατής Δαγκωνάκης αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα αυξήθηκε ο αριθμός των αυθαίρετων κατασκευών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα παρουσιάζονται πολλαπλάσιες καταλήψεις κοινόχρηστου χώρου από τραπεζοκαθίσματα.

Άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας επιβεβαιώνουν, καθημερινά, παραβάσεις και προχωρούν στην κατάσχεση τόσο των ανεμοθωρακίων, όσο και των τραπεζοκαθισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: