ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Υποψήφιος με το... ζόρι!

Προ εκπλήξεως βρέθηκε ένας κάτοικος της Αμαλιάδας, Ηλείας, όταν διαπίστωσε ότι στα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών για το δήμο Ήλιδας, αναγράφεται το όνομά του, χωρίς, ωστόσο ο ίδιος να είναι υποψήφιος!

Πρόκειται για τον κ. Διονύση Σπανόπουλο, ο οποίος όταν πληροφορήθηκε από γνωστούς και φίλους ότι στα αποτελέσματα αναγράφεται το όνομά του και μάλιστα με μηδέν σταυρούς δίπλα, έπαθε σοκ και έσπευσε στο τμήμα εκλογών της Νομαρχίας Ηλείας, για να δει τι ακριβώς είχε συμβεί, προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίς», για .........

το πρωτοφανές συμβάν, το οποίο όπως λέει του έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον περίγυρό του. «Πριν τις εκλογές, είχα πει στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Νικολόπουλο, επειδή κατέβαινε ως αδέσμευτος συνδυασμός, ότι θα κατέθετα υποψηφιότητα.

Για δικούς μου λόγους στη συνέχεια δεν θέλησα να συνεχίσω και όταν διαπίστωσα ότι το όνομά μου βρισκόταν στο συνδυασμό και ανακηρύχθηκε από το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας μαζί με τα υπόλοιπα ονόματα, πήρα τον κ. Νικολόπουλο, πήγαμε στο Πρωτοδικείο και υποβάλλαμε αίτηση αποχώρησης από το συνδυασμό» λέει ο κ. Σπανόπουλος.

Ωστόσο, το όνομά του δεν διαγράφει κι έτσι συμμετείχε άθελά του στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Την ερχόμενη Κυριακή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: