ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Υπεροχή Παν. Τσίγγανου - ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ..ΣΩΤ. ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ

ΛΙΓΟ πριν την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων απο τα αρμόδια Πρωτοδικεία για την σταυροδοσία αναλύουμε τις πρωτιές σε επίπεδο του νέου Δήμου Τριφυλίας καθώς η δεύτερη Κυριακή είναι κοντά. Απο τις διαπιστώσεις μας συμπεραίνουμε ότι και στους δύο συνδυασμούς των 2 μονομάχων κυριαρχούν στην πολιτική σκηνή δύο Κυπαρίσσιοι σύμβουλοι και μάλιστα με το....ίδιο επώνυμο.
Σαρωτικός αρχικά ήταν στον συνδυασμό 'Τριφυλία- Ισόρροπη ανάπτυξη' του Κώστα Κόλλια η μάχη του σταυρού για τον Παναγιώτη Τσίγγανο ο οποίος ήρθε πρώτος σε όλο τον Δήμο Τριφυλίας με 1362 σταυρούς. Η διαφορά αυτή είναι σημαντική αν υπολογίσουμε ότι ο προεκλογικός αγώνας διήρκησε ελάχιστες ημέρες. Δεύτερος σε επίπεδο Δήμου ήρθε ο Γιώργος Σαμπαζιώτης με 1326 ψήφους, ακολουθεί στην 3η θέση ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος με 1160 ψήφους, ακολουθεί στην 4η θέση ο Γιάννης Αδρακτάς με 815 ψήφους και στην 5η θέση ο Ζαχαριας Κανελλόπουλος με 804 ψήφους συνολικά. Στην επόμενη θέση βρίσκεται η Γιάννα Κωνσταντέλου και ομολογουμένως στις θέσεις της πρώτης δεκάδας ευτυχώς βλέπουμε έντονη την παρουσία των γυναικών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στο συνδυασμό Δημήτρη Σωτηρόπουλος τους περισσότερους ψήφους απέσπασε ο ιατρός Σωτήρης Τσίγγανος με 1221 ψήφους, ενω έκπληξη αποτελεί η μεγάλη δυναμική σε επίπεδο Δήμου Τριφυλίας του Ιωάννη Κατσαργύρη με 1082 ψήφους, ενώ με 975 μόλις βρίσκεται ο Θανάσης Πετρόπουλος και με 922 ο Παναγιώτης Σταματελόπουλος, ενώ στην πρώτη δεκάδα των αποτελεσμάτων περιλαμβάνεται και μια γυναίκα που δεν είναι άλλη απο την κα Χριστοδούλου. Απο τα στοιχεία εντοπίζουμε κι εδώ την σημαντική διαφορά του εκλογικού σώματος με ευρεία αποδοχή υποψηφίων προερχομένων απο την έδρα του Νομού. Τυχαίο; Δεν νομίζω φίλοι μου.......Ωστόσο η αποτίμηση των σταυρών ήταν μια επίπονη διαδικασία για όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: