ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Σπάνιο οπτικό υλικό από την Γερμανική Κατοχή

Κάποτε ήρθαν να σκοτώσουν,να κάψουν να λεηλατήσουν.Βίασαν τις γυναίκες μας ,κατέστρεψαν τις περιουσίες μας , έκλεψαν και ισοπέδωσαν τα πάντα. Άφησαν χιλιάδες νεκρούς στο πέρασμά τους. Ψεύτικες κατηγορίες ,άδικες και παράνομες δίκες ,κρεμά λες στη μέση του δρόμου προς παραδειγματισμό και εκφοβισμό. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΊ ήταν. Παπαντεομητσοτάκηδες-Καραμαλοσαμαράδες-Παγκαλοβενιζέληδες και Γιακουμάτοι-Λοβερδοχυτήριδες και Αλογοσκούφηδες.
Το ξεχάσατε;
Κι όμως ,κάποιοι δε το ξέχασαν ποτέ. Αυτοί που δε μπόρεσαν να φύγουν στο εξωτερικό, αυτοί που πολέμησαν ,οι μάνες που έθαψαν τα παιδιά τους,οι συγγενείς εκείνων που πέθαναν από την πείνα!
Εσάς παχιούς παχιούς σας βλέπω. Δεν ξέρω κανένα τάφο με τα ονόματα των αγωνιστών παππούδων σας.
Και σήμερα τι; Πάλι τα ίδια. Πάλι ο ίδιος πουλημένος "τάχα" αγώνας. Ένας αγώνας που ξέρουμε το αποτέλεσμα,ένα παιχνίδι που παίζει σε επανάληψη! Τι κάνετε σήμερα για να εξιλεωθεί τε; Τίποτα.
Τους ξανά φέρατε.Παραδώσατε τα πάντα.Ξεπουλήσατε αυτά για τα οποία πάλεψε ο δικός μου παππούς, όταν οι δικοί σας φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό.
Και εμείς σας παρακολουθούμε από τον καναπέ μας,χωρίς να κάνουμε τίποτα.Και τι να κάνουμε άλλωστε; Με τι δύναμη ,με τι ψυχή;  Μας τα πήρατε όλα, μας σπάσατε τι ηθικό. Ξέρατε εσείς τι κάνατε.Χωρίς ανάκαρο δεν υπάρχουν αντιδράσεις. Τα καταφέρατε λοιπόν. ΠΑΡΑΔΊΝΟΜΑΙ. Χωρίς όρους.Θα κάνω ότι "πρέπει".Θα κόψω τα πάντα, το φαγητό ,τη βόλτα τα φάρμακα,τη χαρά των παιδιών μου , ακόμα και το λάδι στο ψωμί μου.Θα τρώω χόρτα και βολβούς δε με πειράζει.Για την πατρίδα μου τα κάνω όλα.
Αλλά βρε ΤΈΡΑΤΑ να τα φάτε και εσείς!!! Να δείτε πως είναι το στουμποκόλιασμα γιατί δεν ξέρετε.Να εξαφανιστεί τε απ΄τη βουλή που σας ταΐζουμε χαβιάρι και ψαράκι.Να πάτε αλλού ΡΕ! Στη Γερμανία της Μέργκελ και του ΔΝΤ. Είστε ανεπιθύμητοι προδότες.
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ................

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: