ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Έκαψαν 18χρονη σε τελετή σατανιστών





Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 18χρονη στα χέρια «φίλων» της που αποδείχθηκαν σατανιστές και διψούσαν για (το δικό της) αίμα. Το κορίτσι δίνει τώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική μονάδα νοσοκομείου και οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της, ενώ οι συγγενείς της προσεύχονται για να δουν σύντομα την Κίρστι Θεολόγου να στέκεται ξανά στα πόδια της.

Το άτυχο κορίτσι ζει με την οικογένειά του.......
 στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου οι Έλληνες παππούδες της πήγαν για μια καλύτερη ζωή. Η μητέρα της, Σίλβια, με δάκρυα στα μάτια, βρίσκεται συνεχώς δίπλα της, αγωνιώντας για την κατάσταση της κόρης της και επηρεασμένη από τον εφιάλτη που έζησε το παιδί της.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν οι νεαροί γείτονες της 18χρονης κοπέλας πέρασαν από το σπίτι της και της πρότειναν να πάνε βόλτα στον λόφο κοντά στο κολυμβητήριο. Η Κίρστι αρχικά αρνήθηκε, σαν κάτι να διαισθανόταν. Ωστόσο, οι αντιρρήσεις της κάμφθηκαν από την επιμονή της παρέας των αγοριών.

Μαζί με μια άλλη κοπέλα της παρέας ακολούθησε τους -τουλάχιστον πέντε- φίλους της. Το σκοτάδι έπεσε και η Κίρστι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι. Η μητέρα της άρχισε να ανησυχεί, ωστόσο δεν πήγε το μυαλό της στο κακό. Ύστερα από λίγη ώρα, όμως, διαπίστωσε με φρίκη τι είχε συμβεί στο παιδί της. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρει όλη την αλήθεια, καθώς η 18χρονη δεν έχει καταφέρει να μιλήσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία, η παρέα ανέβηκε στον λόφο πίσω από το κολυμβητήριο. Τα αγόρια δεν άργησαν να δείξουν τις προθέσεις τους στα δύο κορίτσια.

Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ίσως να έδωσαν στα κορίτσια αλκοόλ ή κάποια άλλη ουσία, ώστε να μειώσουν τις αντιστάσεις τους. Το σατανιστικό σκηνικό στήθηκε με το κόψιμο στο χέρι της μίας κοπέλας, ώστε να τρέξει αίμα. Στη συνέχεια στράφηκαν στην Κίρστι Θεολόγου και την υποχρέωσαν να πιει από το αίμα της άλλης κοπέλας. Μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, η 18χρονη υπάκουσε. Στη συνέχεια την περιέλουσαν με βενζίνη και απλώς την πυρπόλησαν.

Κανένας δεν γνωρίζει τι ακολούθησε και πώς η κοπέλα κατάφερε να σβήσει τις φλόγες. Στη συνέχεια, με όση δύναμη της είχε απομείνει, κατάφερε να φτάσει με τα πόδια στο σπίτι της.

Μόλις μπήκε μέσα και πήγε στην κουζίνα όπου βρισκόταν η μητέρα της, δεν άντεξε και κατέρρευσε. Η Σίλβια Θεολόγου σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις πρώτες βοήθειες και το 18χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί εντυπωσιάστηκαν και μόνο από το γεγονός ότι ζούσε ακόμα. Τώρα δίνουν μεγάλη μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της, δεδομένου ότι η λέξη «θεραπεία» μοιάζει ακόμα όνειρο μακρινό, ευτυχώς όμως όχι άπιαστο, όπως λένε. Το νεαρό θύμα έχει καεί σε ποσοστό άνω του 50% στο σώμα από τη μέση και πάνω και στο πρόσωπο. Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασής της είναι ότι το πρόσωπό της δεν αναγνωρίζεται. Αυτό σημαίνει πως ο Γολγοθάς της θα είναι μεγάλος μέχρι να επανέλθει.

Μην μπορώντας να κάνουν διαφορετικά και αφού οι ταυτότητές τους ήταν γνωστές στην οικογένεια του θύματος, δύο από τους δράστες -ηλικίας 19 και 21 ετών- παραδόθηκαν στην αστυνομία. Άλλοι δύο, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας και ομολόγησαν, στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, πως κι εκείνοι ήταν παρόντες στην σατανιστική τελετή. Τώρα αναζητείται ο πέμπτος της αδίστακτης παρέας των αγοριών.

Αν και η αστυνομία δεν έχει ακόμα επισήμως δώσει τέτοιο χαρακτηρισμό στο συμβάν -περιμένοντας την έκθεση των εμπειρογνωμόνων- ανεπίσημα δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Μάλιστα, η μητέρα της Κίρστι είπε στην «Espresso» πως γνωρίζει τον εγκέφαλο των σατανιστών. «Είναι ένας άνδρας περίπου 22 ετών. Λέγεται Λίντον, αλλά δεν ξέρω το επώνυμό του» σημείωσε, καταλήγοντας πως αυτός ο άνθρωπος παρασύρει νέους στον σατανισμό.

«Προσευχηθείτε για το παιδί μου!»


«Προσευχηθείτε για το παιδί μου!» Είναι η κραυγή αγωνίας της Σίλβια Θεολόγου, της μάνας που βλέπει το παιδί της να δίνει μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας, να νικήσει τον θάνατο στον οποίο θέλησαν να τη στείλουν «φίλοι» της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» η μητέρα της 18χρονης Κίρστι, εκφράζει την αγωνία της και βασίζει τις ελπίδες της να σωθεί το κορίτσι της σε δύο δυνάμεις. Η μία είναι ο Θεός, στον οποίο προσεύχεται συνεχώς, ζητώντας μάλιστα απ’ όλο τον κόσμο να βάλει στην προσευχή του μια έκκληση και για το άτυχο κορίτσι της. Η άλλη δύναμη είναι το πείσμα της Κίρστι. «Είναι δυνατή. Ξέρει να δίνει μάχες. Ελπίζω να τα καταφέρει και σε αυτή» λέει η Σίλβια Θεολόγου, ενώ η φωνή της σπάει. Είναι και η ίδια δυνατή, όπως φανερώνει στη συνομιλία μας, ωστόσο, όσο δυνατή κι αν είναι, τσακίζει όπως κάθε γονιός όταν κινδυνεύει το παιδί του.

Η φωνή της γίνεται πιο δυνατή όταν απαντά στο πώς έγιναν τα γεγονότα και ποιοι είναι οι δράστες. Εξοργίζεται, αφού οι πέντε νεαροί είχαν φροντίσει να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη τόσο της ίδιας όσο και της κόρης της.

«Τα αγόρια μένουν λίγα τετράγωνα παρακάτω. Γνωρίστηκαν με την Κίρστι πριν από μερικούς μήνες. Πήγαιναν παρέα στο κέντρο νεότητας της ενορίας» λέει, θέλοντας να δείξει πως πρόκειται για στημένη υπόθεση. Καταλήγοντας, επιβεβαιώνει αυτό που λένε όλοι, αλλά όχι επισήμως, ότι δηλαδή τα αγόρια ανήκουν σε οργάνωση που κάνει σατανιστικές τελετές. «Φυσικά η Κίρστι δεν το ήξερε. Ούτε βέβαια φανταζόταν ότι θα γινόταν ανθρωποθυσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: