ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δίωρη κατάληψη του ΠΑΜΕ στην Πελοπόννησο

 
 
 
Συμβολική κατάληψη πραγματοποίησαν από τις 07:30 και για περίπου δύο ώρες, στελέχη της γραμματείας του ΠΑΜΕ Αρκαδίας στα γραφεία διοίκησης των περιφερειακών υπηρεσιών του ΙΚΑ στην Τρίπολη.

Στην Σπάρτη στελέχη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη στο κτίριο του ΟΤΕ, στην Καλαμάτα το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συμβολική κατάληψη και περιφρούρηση ......
της απεργίας στα εργοτάξια του ΜΟΡΕΑ στον εθνικό δρόμο, στην ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, σε δύο πολυκαταστήματα και στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας.

Στην Αργολίδα το ΠΑΜΕ κατέλαβε για δύο ώρες το πρωί το εργοστάσιο χαρτοποιίας Κοσιώνη, ενώ αυτή την ώρα, εργάτες και αγρότες πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος. Στην συνέχεια θα κινηθούν προς το Ναύπλιο όπου αρχικά θα πάνε στο διοικητήριο και στην συνέχεια θα κατασκηνώσουν και θα καταλάβουν ως αύριο βράδυ την πλατεία Καποδίστρια.

Στις υπόλοιπες πόλεις πρωτεύουσες των νομών της περιφέρειας Πελοποννήσου το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί αυτή την ώρα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: