ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Θαυμάστε το Κράτος- Κόβουν απο τα επιδόματα πολύτεκνων και όχι μόνο

H ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ αποτελεί απο ότι φαίνεται το μήνυμα του Κράτους απο την στιγμή που κάποια...φτωχόπαιδια τύπου Τσοχατζόπουλου που ήρθαν απο την Γερμανία με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τώρα να ζούν με χλιδή και βίλες οι κρατικοδίαιτοι να ζητούν θυσίες από τα χρήματα των περικοπών των πενιχρών επιδομάτων που λαμβάνουν οι πολυμελείς οικογένειες !
Οι καταγγελίες που λάβαμε στο kyparissianews.com είναι απίστευτες αλλά το διαπιστώσαμε ακόμα απο συγγενικά μας πρόσωπα που αντί για 200 ευρώ του επιδόματος του μείωσαν αρκετά ποσά ενώ σε άλλες περιπτώσεις το ποσό μειώθηκε ακόμα και στα 140 ευρώ, ενώ ορισμένοι άλλοι θα το απωλέσουν οριστικά λόγω εισοδηματικών κριτηρίων !!............

Το χάος λοιπόν στα επιδόματα των τριτέκνων και περικοπές σε ισόβιες πολυτεκνικές συντάξεις . Υπήρξαν περιπτώσεις σε αρκετά Ταχυδρομεία όπου δεν πραγμαοτποιήθηκνα πληρωμένες καθώς τα ονόματα των δικαιούχων δεν υπήρχαν με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν τι θα συμβεί τελικάη καταβολή των επιδομάτων .
Περιμένουμε σε μια χώρα που μαστίζεται απο υπογεννητικότητα ορισμένοι χαρτογιακάδες της εξουσίας να ενημερώσουν τους υπεύθυνους του ΟΓΑ και κατ επέκτασης τους δικαιούχους τι θα συμβεί με το επίδομα και την στήιρξη του ελάχιστου εισοδήματός τους !



από το radio 936

Δεν υπάρχουν σχόλια: