ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ρωσία: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας




Στους 45 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από τη χθεσινή συντριβή του Tupolev-134 της RusAir που πραγματοποιούσε την πτήση από τη Μόσχα, με προορισμό την πόλη Πετροζαβόντσκ στη Βορειοδυτική Ρωσία, καθώς σήμερα υπέκυψε στα τραύματά του το 9χρονο αγόρι που είχε επιβιώσει της συντριβής μαζί με την αδελφή του.

Πρόκειται για τον Άντον Τερέχιν, ο οποίος μαζί με την 14χρονη αδελφή του, Αναστάσια, ήταν μεταξύ των 8 επιζώντων της συντριβής του Τουπόλεφ. Η μητέρα των δύο παιδιών........
, Οξάνα, έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα.

Σήμερα οι εμπειρογνώμονες της ρωσικής διακρατικής επιτροπής αεροπορίας, του οργανισμού που είναι αρμόδιος για τις έρευνες όσον αφορά στα αεροπορικά δυστυχήματα στη Ρωσία, αναμένεται να ξεκινήσουν την αποκρυπτογράφηση των μαύρων κουτιών του αεροσκάφους, προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια της συντριβής.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σεργκέι Ιβανόφ, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το δυστύχημα οφείλεται πιθανότατα σε λάθος του πιλότου, ο οποίος επιχείρησε να προσεγγίσει οπτικά το διάδρομο προσγείωσης υπό συνθήκες ομίχλης και καταρρακτώδους βροχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: