ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Στα ύψη ο υδράργυρος

Στα ύψη ανεβαίνει ο υδράργυρος σήμερα. Σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φτάσει -και σε ορισμένες περιπτώσεις θα ξεπεράσει- τους 30 βαθμούς Κελσίου. 

Ειδικότερα, για σήμερα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας............


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Ελλάδα από 16 έως 31, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 16 έως 31 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 18 έως 29 βαθμούς αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η μέγιστη θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις θα έχουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: