ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Παπούλια-Παπανδρέου

Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντάται  σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Η συνάντηση θα γίνει στις 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στο προεδρικό Μέγαρο.........


Σύμφωνα με το «περιβάλλον» του Μαξίμου και μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.

Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου ανέφεραν επιπροσθέτως ότι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα μέχρι τις βραδινές ώρες η συνάντηση αυτή δεν εντασσόταν στο πλαίσιο εκλογικού σκηνικού.

Στην αυριανή συνάντηση, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να ενημερώσει τον Κ. Παπούλια για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τις δρομολογημένες, ήδη, κοινοβουλευτικές διαδικασίες για την ψήφισή του.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να ενημερώσει τον κ. Παπούλια για την εμμονή του στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης, καθώς και για τη στάση που τηρούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τόσο στο θέμα της συνεννόησης όσο και σχετικά με τη στάση που δηλώνουν ότι θα τηρήσουν κατά τη συζήτηση και ψήφισή του στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν ενόψει συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin, αλλά και η Σύνοδος Κορυφής, όπου θα κριθούν πολλά, σημαντικά και κρίσιμα θέματα για το μέλλον της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: