ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Για τρίτη ημέρα σήμερα τα σκουπίδια της πόλης κυκλοφορούν "αδέσποτα" στους κάδους.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν οι υπεύθυνοι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τα συλλάβουν. Παρακαλείται όποιος μπορεί να συνδράμει για τον εντοπισμό τους και να ειδοποιήσει τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες πολιτών ,την τελευταία φορά εθεάθησαν έξω απο  ξενοδοχείο της αποβάθρας.

Τη φωτογραφία μας την έστειλε αλλοδαπός ένοικος του ξενοδοχείου που κάνει διακοπες στην πόλη.(Μάλλον για τελευταία φορά)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.ΞΕΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΡΙΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ; ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΝΟΙΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ _ _ _ _; ΑΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ

ADMINISTRATOR είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΕ,
ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;

AN ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ "ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ" ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ , ΙΣΩΣ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ - ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ - ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΔΕ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ,ΑΛΛΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ) ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ !