ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού του!

 
 
 
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια διώκεται ο πατέρας του αγοριού από την Πολωνία, το οποίο ανασύρθηκε νεκρό χθες από την θαλάσσια περιοχή «Όρμου Λιβάδι» στο Μπαλί Ρεθύμνου. Το άτυχο αγόρι..........
 πνίγηκε ενώ κολυμπούσε μόνο του στη θάλασσα, με τον 38χρονο πατέρα να οδηγείται στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Σήμερα αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Η οικογένεια των Πολωνών είχε έρθει για διακοπές στην Κρήτη, οι οποίες δυστυχώς κατέληξαν σε τραγωδία. Οι γονείς και το μικρό αγόρι είχαν καταλύσει σε ξενοδοχείο, στο Μπαλί.

Χθες το πρωί, ο 38χρονος πήρε το παιδί για να πάνε για μπάνιο, με τη μητέρα να παραμένει στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της προανάκρισης του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, ο 38χρονος έμεινε στην παραλία και διάβαζε εφημερίδα τη στιγμή που το αγοράκι μπήκε μόνο του στη θάλασσα παρά το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 5-6 μποφόρ.

Κάποια στιγμή ο 38χρονος, κοίταξε προς την θάλασσα, όμως δεν είδε το παιδί του και αρχικά νόμιζε ότι επέστρεψε πίσω στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η μητέρα του. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, διαπίστωσε ότι δε βρισκόταν εκεί και αμέσως ειδοποίησε το Λιμενικό για να ξεκινήσουν οι έρευνες, οι οποίοι κατέληξαν στην αποκάλυψη της τραγωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: