ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Τα γιαούρτια της οργής


Ο υπουργός Υγείας γλίτωσε την τελευταία στιγμή το καλό του πράσινο κοστούμι και την κομψή του γραβάτα. Το αυγό που εκσφενδόνισε ένας διαδηλωτής βρήκε μεν στόχο, αλλά όχι τον υπουργό.

Στη συνέχεια, ένας άλλος νεαρός χίμηξε πάνω στον Ανδρέα Λοβέρδο, τον οποίο κατάφερε να τον γλιτώσει όχι ο αστυνομικός του, αλλά κάποιοι κύριοι μιας κάποιας ηλικίας που συνόδευαν τον κύριο Λοβέρδο. Ταγμένοι στο ΠΑΣΟΚ, καλά έκαναν οι άνθρωποι και προστάτεψαν τον υπουργό τους, αλλά δεν ήταν και εξουσιοδοτημένοι να γρονθοκοπήσουν τον «ταραξία». Υπήρχε η ασφάλεια του υπουργού για να προχωρήσει στα νόμιμα.


Όλα έγιναν στο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, όπου είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση φίλων του ΠΑΣΟΚ.

Και αφού έγινε ότι έγινε, μόλις τέλειωσε ο αυγοπόλεμος, ξεκίνησε ο γιαουρτοπόλεμος, ο οποίος φούντωσε σε τέτοια βαθμό που όποιος τον παρακολουθούσε θα νόμιζε πως έχουμε ακόμη καρναβάλι.

Και ενώ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πετάνε... από χθες γιαουρτάκια με φουλ λιπαρά, οι του ΣΥΡΙΖΑ ανταποδίδουν με γιαούρτια μηδέν λιπαρών.

Η κυβέρνηση και αυτή τη φορά δείχνει χωρίς περιστροφές ως υπαίτιο τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εσείς με τις αποφάσεις σας οδηγήσατε τους πολίτες να αντιδρούν έτσι» απάντησε το πρωί στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσιωτάκης, τον οποίο είχαν στήσει στον τοίχο οι βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων, με αρχηγό τον Άδωνι Γεωργιάδη, και τον... γιαούρτωναν λεκτικά.

«Ο Τσίπρας κάνει την κοκόνα!» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος από τη γνωστή του πρωινή συχνότητα του MEGA.

Πρωί πρωί και ο πρόεδρος της Βουλής ανέβηκε στο βήμα για να καταδικάσει τους τραμπούκους!

Και όλα αυτά για ένα αυγό, γιατί από τις εικόνες κανένας δεν είδε δεκαπέντε αριστεριστές να χτυπάνε και να θέλουν να σκοτώσουν. Αυτοί συνεπλάκησαν προφανώς σε άλλο χώρο...

Ναι, κατακριτέο, δε λέω, αλλά εσείς μας το παρουσιάσατε σαν την συντέλεια του κόσμο!

Αυγά δεν θέλατε για να βάψετε το Πάσχα; Πάρτε τα λοιπόν! Γιατί και οι ωραίοι έχουν χρέη. Άλλωστε δεν ήσασταν εσείς, κύριε Λοβέρδο, που ως υπουργός Εργασίας ανοίξατε το δρόμο για τον εργασιακό μεσαίωνα τον οποίο διανύει σήμερα όλη η χώρα;

Και γι’ αυτό η αριστερά ευθύνεται; Αυτό θα διδάξετε αύριο που θα επιστρέψετε στο Πανεπιστήμιό σας;

Δ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: