ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ανθρώπινη ιστορία καθημερινής τρέλας

«Μου το είπε ένας φίλος μου και δεν το πίστευα. Έξω από τα νοσοκομεία Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού υπάρχουν παρκόμετρα του δήμου. Στα παρκόμετρα αυτά μπορείς να παρκάρεις μέχρι τρεις ώρες (=6 ευρώ!) και μετά χρειάζεται να το ανανεώνεις. Δηλαδή το 12ωρο πρωί-βράδυ θέλεις 4Χ6=24 ευρώ τη μέρα! Και όχι μόνο αυτό…

Πολλοί γονείς έχουν εκεί τα παιδιά τους για αρκετές μέρες. Κάθε μέρα λοιπόν πληρώνουν 24 ευρώ στα παρκόμετρα του δήμου. Όμως ορισμένοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Ή άλλοι έχουν τα προβλήματα και τις έγνοιες των παιδιών τους και δεν είναι δυνατόν να θυμούνται να κατεβαίνουν κάθε τρεις ώρες από το νοσοκομείο, για να ανανεώνουν το παρκόμετρο.

Αυτό φαίνεται το γνωρίζει καλά η Δημοτική Αστυνομία. Και οι άνδρες της είναι ακροβολισμένοι στους γύρω δρόμους και ελέγχουν τα παρκόμετρα κάθε ένα τέταρτο-μισή ώρα!! Έτσι λίγα λεπτά αν αργήσεις να ανανεώσεις το εισιτήριο, εισπράττεις κλήση των 80 ευρώ!! Ο φίλος μου, ο Λ.Τ. (τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι στη διάθεση της zougla.gr) έχει ένα μωρό που νοσηλεύεται εδώ και πέντε μέρες με βαριά πνευμονία. Εισέπραξε πέντε κλήσεις (5Χ80=400 ευρώ), γιατί δεν προλάβαινε να ανανεώνει το παρκόμετρο!

Το παιδί του παλεύει να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του και εκείνος πρέπει να σκέφτεται το… παρκόμετρο».
ZOUGLA

Δεν υπάρχουν σχόλια: