ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

«Το Μνημόνιο έχει καταρρεύσει»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας. Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύει ο «Τύπος της Κυριακής», τονίζει, χαρακτηριστικά, πως τα νούμερα δεν βγαίνουν, το Μνημόνιο έχει καταρρεύσει και καλεί την κυβέρνηση «να βάλει επιτέλους όρια».

Μια κυβέρνηση που θέλει να υπερασπιστεί το λαό και βάζει όρια, αναγκάζει εν τέλει τους κερδοσκόπους να τα αποδεχτούν, για να μην τα χάσουν όλα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζει την εκτίμηση πως «η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους».

«Το Μνημόνιο κατέρρευσε, μαγειρεύεται λοιπόν νέο μνημόνιο», σημειώνει και καλεί την κυβέρνηση να μην αποσυρθεί οριστικά από δραστηριότητες που μειώνουν τη φτώχεια, στην πράξη.

Σχετικά με τα επεισόδια σε βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου στους Αγίους Αναργύρους, ο κ. Τσίπρας κάνει λόγο για «κυβερνητική προβοκάτσια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».

Όσον αφορά στο μέλλον της Αριστεράς, κάνει λόγο για συστράτευση ακόμα και με πρώην ηγετικά στελέχη, όπως είναι οι κ.κ. Αλαβάνος και Κωσταντόπουλος, τονίζοντας πως στην πολιτική δεν χωρούν ούτε πείσματα, ούτε εμμονές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: