ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η οργή της βουλευτίνας


Δ. Κ.
«Ούτε τα παιδιά μας μπορούν πια να αρρωστήσουν! Είναι δυνατόν κάποιοι να κάνουν σπέκουλα στην υγεία της δυόμιση μηνών κόρη μας; Τελικά ούτε την αρρώστια ενός παιδιού δε σέβονται.

Τίποτα πια δεν τους συγκινεί!» είπε με θυμό η βουλευτίνα, απαντώντας στην είδηση που δημοσιεύτηκε σε ένα blog, ότι δηλαδή η μικρή ασθενής, η κορούλα της, είχε καλύτερη μεταχείριση στο Αγλαΐα Κυριακού επειδή η μανούλα ήταν εκπρόσωπος του λαού.

Η κομψή βουλευτίνα φαίνεται να έχει θυμώσει τόσο πολύ με την ανάρτηση αυτής της είδησης, που έχει δώσει ήδη εντολή στους υπεύθυνους ηλεκτρονικού εγκλήματος να ανακαλύψουν ποιος έφερε στο φως μια τέτοια ιστορία.

«Πήγα με το σύζυγό μου την κόρη μας στο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας που είχε. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν, και μετά από δυο μέρες πήραμε εξιτήριο. Πηγαίνοντας όμως σπίτι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα θέλαμε για την μικρούλα μας και επιστρέψαμε στο νοσοκομείο.

Εκεί, οι υπεύθυνοι της παιδιατρικής κλινικής μου πρότειναν να βάλουμε τη μικρή σ’ ένα δίκλινο δωμάτιο. Ούτε παρακάλεσα κανέναν, ούτε ζήτησα κάτι άλλο. Και μετά από αυτό είδα σε ένα blog ότι εγώ απαίτησα – λέει – να νοσηλευτεί η κορούλα μας σε ένα μονόκλινο. Εγώ όχι μόνο δεν ζήτησα κάτι τέτοιο, αλλά πήγα και το παιδί μας σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Αυτό κάποιοι όχι μόνο δεν το σεβάστηκαν, αλλά απεναντίας θέλησαν κιόλας να παίξουν και παιχνίδια με την υγεία του παιδιού και εις βάρος μου, σε μια περίοδο που ο κόσμος θεωρεί ότι οι πολιτικοί δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Όμως, αν οι κύριοι έχουν στοιχεία ότι συνέβη κάτι τέτοιο, ας βγουν να το δημοσιεύσουν επώνυμα και να μην κρύβονται πίσω από ανυπόγραφα ρεπορτάζ. Γιατί και η αθλιότητα έχει τα όριά της» φαίνεται να λέει εξοργισμένη η κατά τ ’άλλα ήπιων τόνων βουλευτίνα.

Ο λόγος τώρα σε εκείνον που υπογράφει την ανάρτηση στο blog, σχετικά με την ιστορία γύρω από την περιπέτεια της μπέμπας και της μαμάς βουλευτίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: