ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Το έπαιξε πλούσιος και το πλήρωσε ακριβά...

Σε μεγάλες περιπέτειες μπήκε ένας 28χρονος από το Ρέθυμνο, ο οποίος, θέλοντας να το παίξει σπουδαίος σε μια συνομήλική του, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 28χρονος παραμύθιαζε την κοπέλα, λέγοντάς της ότι είναι πλούσιος και μάλιστα ότι κυκλοφορεί με ακριβό αυτοκίνητο. Εκείνη εντυπωσιάστηκε και του ζήτησε να πάνε βόλτα.

Τότε εκείνος έκλεισε ραντεβού για το απόγευμα και το πρωί άρχισε να ψάχνει το αυτοκίνητο που περίμενε να δει η φίλη του. Το είδε παρκαρισμένο και κατάφερε να το κλέψει! Το όχημα ανήκε σε έναν 58χρονο που ειδοποίησε την αστυνομία. Οι έρευνες ξεκίνησαν και λίγο αργότερα έφθασε η ώρα της βόλτας

Ενώ κινούνταν, όμως, στη Νέα Εθνική Οδό Ρεθύμνου - Χανίων, αστυνομικοί της ΤΑΕ Ρεθύμνου έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Εκείνος κατάλαβε τι τον περίμενε και προσπάθησε να τους αποφύγει.

Τελικά, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και, σε έλεγχο που έκαναν στον 28χρονο οδηγό, διαπίστωσαν πως το είχε κλέψει ο ίδιος. Ο δράστης συνελήφθη και το αυτοκίνητο δόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: