ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ένας ληστής νεκρός - 4 στα χέρια της Αστυνομίας

 

Μάχη με τους πέντε ληστές του Μώλου έδωσαν αστυνομικοί πριν από λίγο...

Οι πέντε ληστές, όλοι τους αλβανικής καταγωγής, άρχισαν να πυροβολούν με Καλάσνικοφ τους Αστυνομικούς που τους καταδίωξαν μετά τη διπλή ληστεία στο Μώλο, στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομείο.

Τρεις ληστές εισέβαλαν αρχικά στα ΕΛΤΑ της κεντρικής πλατείας, την οποία στη συνέχεια διέσχισαν πεζοί για να ληστέψουν και την Αγροτική Τράπεζα που βρίσκεται απέναντι!

Η ληστεία έγινερ στις10:00 όταν τρία άτομα εισήλθαν στο κατάστημα και πήραν τη λεία τους. Οι τρεις δράστες μαζί με δύο συνεργούς τους διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια και παράτησαν για να διαφύγουν με άλλο αυτοκίνητο.

Η επιχείρηση για τη σύλληψή τους έχει εξελιχθεί σε κινηματογραφική καταδίωξη, καθώς στην Εθνική Οδό, στο ύψος του Μαρτίνου, εντοπίστηκε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα με τα οποία διέφυγαν οι ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, που ήταν οπλισμένοι και φορούσαν κουκούλες, διέφυγαν από την πλατεία του Μώλου με δύο οχήματα, ένα μπλε Honda Civic και ένα μαύρο Volvo S40. Το Volvo είναι αυτό που εντοπίστηκε και καταδιώκεται από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: