ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΡΑΣΗ: ΑΠOΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ TROY DAVIS




 Αγαπητέ/η φίλε/φίλη, 
Δυστυχώς έφτασε η μέρα που απευχόμασταν. Ένας δικαστής στην Τζόρτζια υπέγραψε το ένταλμα θανάτου του TroyDavis, εξουσιοδοτώντας το κράτος να τον εκτελέσει στις 21 Σεπτεμβρίου, στις 19:00. Οι αμφιβολίες για την ενοχή του Davis παραμένουν!

Ο Davis καταδικάστηκε σε θάνατο το 1991 για το φόνο του αστυνομικού Mark Allen MacPhail στη Savannah της πολιτείας Τζόρτζια το 1989. Καμία φυσική απόδειξη δεν τον συνδέει άμεσα με τη δολοφονία - το φονικό όπλο δεν βρέθηκε ποτέ. Η υπόθεση εναντίον του βασίστηκε κατά κύριο λόγο στις καταθέσεις των μαρτύρων. Επτά από τους εννιά μάρτυρες έχουν από τότε ανακαλέσει ή αλλάξει την κατάθεσή τους, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι εξαναγκάστηκαν από την αστυνομία. Ένας μάρτυρας συγκεκριμένα, δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ότι: «Αν ήξερα τότε, αυτό που ξέρω τώρα, ο TroyDavis δεν θα είχε καταδικαστεί σε θάνατο».
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνήθηκε να εξετάσει την έφεση, που υπέβαλλε νωρίτερα αυτό το έτος. Η ουσία ωστόσο, παραμένει η ίδια. Ο TroyDavis θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αθώος!
 
Είναι σίγουρα δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ένα σύστημα δικαιοσύνης μπορεί να κάνει ένα τόσο τραγικό λάθος, αλλά να έχεις υπόψη σου ότι ο Troy επιβίωσε τριών προηγούμενων ημερομηνιών εκτέλεσης, επειδή άνθρωποι σαν εσένα επενέβησαν και κατάφεραν να διατηρήσουν το σύστημα της δικαιοσύνης υπό έλεγχο!

Η ώρα για δράση είναι ΤΩΡΑ!

ΜΠΕΣ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ DAVIS


ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: