ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ελληνική σειρά κάνει θραύση στην Αυστραλία

 
 

Μπορεί στην ελληνική TV να κυριαρχούν τα τούρκικα σήριαλ και τα ριάλιτι, στην Αυστραλία όμως μία... ελληνική σειρά έχει γίνει talk of the town και, μάλιστα, πριν καν αρχίσει να προβάλλεται!

Ο λόγος για την σειρά του ABC «Το Χαστούκι» («Τhe Slap»), που βασίστηκε στο βιβλίο του Ελληνοαυστραλού συγγραφέα Χρήστου Τσιόλκα. Το βιβλίο έχει ήδη πουλήσει πάνω από 600.000 αντίτυπα και έχει «σαρώσει» στα λογοτεχνικά βιβλία, κάτι που κάνει την τηλεοπτική του μεταφορά ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Η πρεμιέρα της σειράς.........
 θα γίνει την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου στις 8:30 το βράδυ και αναμένεται να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι έχει ήδη πωληθεί σε πολλά κανάλια εκτός Αυστραλίας!

Μέσα από το βιβλίο και την σειρά αντικατοπτρίζεται με καυστικό τρόπο η σύγχρονη οικογένεια της Αυστραλίας: σε μια οικογενειακή γιορτή στη Μελβούρνη, ένας άντρας χαστουκίζει ένα ξένο παιδί, γεγονός που διχάζει τους παρευρισκόμενους. Οι απρόβλεπτες συνέπειες του χαστουκιού θα τους αναγκάσει όλους να αναθεωρήσουν την ίδια τους τη ζωή, τις επιθυμίες, τις προσδοκίες τους και τα πιστεύω τους.
Στη σειρά, με την υπογραφή του Τόνι Αϊερς στην παραγωγή και στην σκηνοθεσία, εμφανίζονται -μεταξύ άλλων- και αρκετοί Ελληνοαυστραλοί ηθοποιοί, όπως οι Άλεξ Δημητριάδης, Λεξ Μαρίνος,Τούλα Γιαννή και Άρης Γούναρης.

Το κανάλι έχει επιδοθεί σε... διαφημιστικό ράλι με αλλεπάλληλα τρέιλερ, ενώ οι τηλεκριτικοί της χώρας κάνουν ήδη λόγο για το «τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς».

Την ίδια ώρα, εμείς εδώ αναρωτιόμαστε αν ζει ή πέθανε ο Εζέλ και οι ηθοποιοί μας «ψάχνονται»...

ΠΗΓΗ: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: