ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

ΗΛΕΙΑ: Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με άρρωστο μωρό

Ασπίδα προστασίας για πολύτεκνη οικογένεια και μωρό 11 μηνών που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, αποτέλεσε η δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Ο πατέρας της οικογένειας αδυνατούσε να πληρώσει το χαράτσι – παρά μόνο το λογαριασμό ρεύματος – και έτσι χθες ζήτησε από τη ΔΕΗ , να κάνει διακανονισμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ το αρνήθηκαν και υπήρξε διακοπή της παροχής. Ευτυχώς με πρωτοβουλία του, το κίνημα «Δεν Πληρώνω», παρενέβη δυναμικά και έτσι αποκαταστάθηκε η παροχή.
Το μόνο που ζήτησε ο συνταξιούχος φαροφύλακας ήταν μια παράταση δέκα ημερών για να εξοφλήσει το λογαριασμό μόλις λάβει τη σύνταξή του. Ο ίδιος και τα τέσσερα παιδιά του, μα πολύ περισσότερο το έντεκα μηνών εγγονάκι του, δεν μπορούσαν να μείνουν στο κρύο.

Ιδιαίτερα όταν το μωράκι αντιμετωπίσει καρδιολογικά προβλήματα, αλλά και μια δερματική πάθηση, όπου για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του θα πρέπει να βρίσκεται σε ζεστό περιβάλλον και όχι στο κρύο.
Όπως ανέφερε μέλος του κινήματος, πριν λίγες ημέρες έγινε άλλη μια παρέμβαση επανασύνδεσης από το «Δεν Πληρώνω» σε ηλικιωμένο ανάπηρο στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: