ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Κρητική οργή για την παραγραφή του αδικήματος





Εξοργισμένοι παραμένουν οι κτηνοτρόφοι από την Κρήτη, οι οποίοι ήταν σε δικαστική διαμάχη με την βρετανική εφημερίδα «Sunday Telegraph» μετά από δημοσίευμα που τους εμφάνιζε ως «βαρόνους των ναρκωτικών που συνδέονται με τη μαφία των Ζωνιανών».

Οι Κρητικοί μόλις προχθές ενημερώθηκαν στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ότι το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου είχε παραγραφεί και ως εκ τούτου δίκη δεν υπήρχε!

Οι κτηνοτρόφοι εμφανίζονται ιδιαίτερα οργισμένοι καθώς αν και επεδίωκαν με κάθε τρόπο να δικαστεί η βρετανική εφημερίδα και ο γνωστός δημοσιογράφος Colin Freeman- συντάκτης του επίμαχου δημοσιεύματος – δεν τα κατάφεραν. Η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αλλεπάλληλες αναβολές – όχι με δική τους ευθύνη – ενώ οι ίδιοι υποβλήθηκαν σε υπέρογκα έξοδα για τις μετακινήσεις τους από την Κρήτη στην Αθήνα προκειμένου να παρίστανται στο δικαστήριο.

Ωστόσο οι κτηνοτρόφοι δεν το βάζουν κάτω, θα συνεχίσουν τον δικαστικό τους αγώνα, αυτή τη φορά στην αστική διαδικασία καθώς επίκειται η άσκηση αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: