ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Στυλό δούλευε μετά από 25 χρόνια σε… στομάχι γυναίκας





Έκπληκτοι έμειναν γιατροί στη Βρετανία όταν έπειτα από εξετάσεις που έκαναν σε 76χρονη συνταξιούχο διαπίστωσαν ότι στο στομάχι της βρισκόταν ένα… στυλό.

Η γυναίκα που είχε καταπιεί το στυλό πριν από 25 χρόνια προσπαθώντας να ελέγξει τις αμυγδαλές της, είχε υποβληθεί σε διάφορες εξετάσεις και ακτινογραφίες στο πέρασμα των χρόνων, οι οποίες όμως δεν έδειχναν το παραμικρό, με αποτέλεσμα να πάψει τελικά να ασχολείται με το θέμα.

Ωστόσο, θέλοντας και μη, το ξαναθυμήθηκε όταν άρχισε να υποφέρει πρόσφατα από στομαχόπονο, διάρροιες και απώλεια βάρους.

Οι γιατροί υπέβαλαν τη γυναίκα σε ειδικές εξετάσεις για να διαπιστώσουν στο τέλος ότι βρισκόταν στο στομάχι της ένα ξένο σώμα που έμοιαζε με στυλό. Έκπληκτοι υπέβαλαν την 76χρονη σε χειρουργική επέμβαση και αφαίρεσαν το στυλό το οποίο είχε διατηρηθεί ανέπαφο και λειτουργούσε κανονικά. Μάλιστα οι γιατροί αστειευόμενοι, της έγραψαν κι ένα σημείωμα με τη φράση «Γεια» κάνοντας χρήση του συγκεκριμένου στυλό.

Όπως αποδείχτηκε, για την κατάσταση της υγείας της δεν ευθυνόταν το στυλό αλλά μια ασθένεια ονόματι εκκολπωματίτιδα που εμφανίζεται κυρίως σε ηλικιωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: