ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

«Πέθανε σαν σκυλί ψάχνοντας θέση στην Eντατική»

Συγκλονίζει η μηνυτήρια αναφορά μητέρας ενός 27χρονου, ο οποίος έγινε «μπαλάκι» των γιατρών, καθώς μεταφερόταν άσκοπα από εντατική σε εντατική, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Στη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον των υπευθύνων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, τους οποίους κατηγορεί για εμπορία θέσεων στη μονάδα εντατικής θεραπείας και πλαστογράφηση της υπογραφής του νεκρού συζύγου της.

«Τον πέταξαν σαν σκυλί» είναι τα λόγια της τραγικής μητέρας του 27χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με την «Espresso», πέθανε μετά την τελευταία, από τις πολλές, διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε στις 6 Απριλίου του 2009, όταν ο νεαρός χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» του Μεσολογγίου με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Δύο ημέρες αργότερα διακομίστηκε, σύμφωνα με τη μήνυση, στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου μεταφέρθηκε στην εντατική. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε το πραγματικό μαρτύριο για τον 27χρονο, καθώς μετά την πρόθεση του νοσοκομείου να τον βγάλει από την εντατική άρχισαν να τον περιφέρουν από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, μέχρι που κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: