ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Τσοχατζόπουλος




Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την απολογία του στον εφέτη Θεόδωρο Κανελλόπουλο για "ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες" του έτους 2010 (χρήση 2009.
Παράλληλα, διατάχθηκε η δέσμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο φέρεται πως δεν είχε δηλώσει, όπως προέκυψε μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής.
Μετά την απολογία του, ο κ. Τσοχατζόπουλος υποχρεώθηκε να καταβάλλει εγγυοδοσία 150.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.
Το επίμαχο πόθεν έσχες κρίθηκε ως ανειλικρινές μετά το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο, ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει συνολικό εισόδημα 250.955,87 ευρώ, εκ των οποίων τα 150.000 ευρώ δικαιολογεί ως λήψη δύο δανείων.
Δεν έχει δηλώσει, όμως, το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ενώ παλιότερα περιουσιακά του στοιχεία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα του.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το σπίτι δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2011 καθώς αποκτήθηκε το 2010 και ότι έστειλε πολλές φορές συμπληρωματικά στοιχεία στην επιτροπή της Βουλής που, κατά την άποψή του, δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.

basilis8nia
Ούστ κοπρόσκυλο Τζοχατζόπουλε!
Harris
ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΕΧΤΙΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ.ΑΙΔΩΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.
Takis Stavropoulos
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ....... 
Pigkaras
για τετοια ποσα τον ταλεπορουνε το φουκαρα ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΙΝΗ ουτε ενα βραδυ στα μπουζουκια με τους φιλους του δεν ειναι για τον ΑΚΗ το ποσον αυτο
GEORGE
και καλά τώρα.... βρήκανε και τη μέρα...τον χαιδεύουν γιατί αν ανοίξει το στόμα του...
Χρήστος
150.00 δεν είναι ούτε ο νόμιμος φόρος της "κληρονομιάς" του Άκη...
Jorge
του κάνατε τη μούρη κρέας! Αν έχει φάει δεκάδες εκατομμύρια, τι είναι τα 150 χιλιάρικα;
Ioannis
ρε παιδια που βρισκει ο τσοχα τοσο ευκολα να πληρωσει εγγυηση 150000 ευρο? φανταστητε τι μιζες εχει παρει αποτους γερμανους για τα υποβρυχια που γερνουν(τα φιαξανε τωρα). ρε δεν μπαινει φυλακη ο ακης που να χτυπιεστε. γιατι μετα δεν θα χωρανε οι φυλακές τα πασοκια που θα καρφωσει ο ακης και μετα τα τσιρακια τους τους ΝΔ, και παει λεγοντας. αστειευεστε τωρα? φυλακη οι μαυρογιαλουραιοι? ουτε με σφαιρες. για να δουμε παληκαρια τι θα κανουμε στις εκλογες. επιτελους θα τους μαυρισουμε? η θα τους ξαναβγαλουμε οπως καναμε τοσα χρονια που μας ... .?
Emb
Ας πληρώσει 300 Δις και τον βγάζουμε εξω χωρίς περιοριστικούς όρους.
Achilleas
ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!!!!!
ΚΛΕΒΕΙ Ο ΑΓΑΣ 5....10... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤ. ΠΛΗΡΩΝΕΙ 150000 ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ!!!!!!
ΕΠΙΜΕΝΩ ......
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
***ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΣΙ????
MediterraneanGuy
.......άδικο !!!!!! Ο ΄Λάκης μέσα κ ο ¨Ακης έξω....??????
Sotiris Chios
Κύριοι δικαστές άν ήταν απλός πολίτης θά τόν είχατε ξεσκίση μία λέξη σας ταιριάζει ντροπή σας.
βασιλησ
Kαι τι ειναι 150.00 ευρω για τον ΑΚΗ ευτελες ποσο.Και θυμηθειτε αν ο ΑΚΗΣ μιλησει πολυ θα χασουν τον υπνο τους.Γιατι κανεις τους δημοσιογραφους δεν μιλαει και για τον ΛΑΛΛΙΟΤΗ??
Kolydaras Kolydos
Σε συγχωρώ αλλά να μη το ξανακάνεις! http://news247.gr/ellada/politiki/eleutheros_me_pe...
DimitrisK
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: