ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Χρόνια πολλά στους φυσιολογικούς και στους ανώμαλους




Δημοσιευμένη  εικόνα



Σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, γιορτή των ερωτευμένων, η μέρα είναι αφιερωμένη σε όλους όσους αγαπούν, και παρά τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματά τους θα γιορτάσουν όπως ο καθένας αισθάνεται, απλά και αληθινά.

Ας ξεκινήσουμε από τους φυσιολογικούς,

Η μέρα είναι αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλα τα άστεγα ζευγάρια που μετά από μια μερίδα συσσιτίου, θα ξαπλώσουν μαζί στο κρεβάτι του πεζοδρομίου, κάτω από την ίδια δανεική κουβέρτα.

Αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που αν και είδαν τις περιουσίες τους να λεηλατούνται και να καίγονται, συνεχίζουν να αγαπάνε.

Αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που αν και από προχθές τους στέρησαν το μεροκάματο της πείνας οι κουκουλοφόροι, συνεχίζουν να αγαπάνε.

Αφιερωμένη σε όλα τα άνεργα ζευγάρια που αγαπιούνται αλλά δεν βλέπουν μέλλον.

Αφιερωμένη σε όλους τους ανθρώπους που αγαπιούνται πραγματικά, όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα. Σε όλους όσους αγαπούν, ακόμα και αν υποφέρουν από την οικονομική και κοινωνική κρίση.

Χρόνια πολλά και στους ανώμαλους,

Χρόνια πολλά Παπουτσή, Υπουργέ της καρέκλας σου. Μετά από τα προχθεσινά γεγονότα, μας απέδειξες για άλλη μία φορά πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί της. Να βγεις μαζί της σήμερα και να την χαίρεσαι.

Χρόνια πολλά Γιωργάκη, αλλά ξέρω ότι δεν θα βγεις με την γυναίκα σου. Αν και έχεις δύο ερωμένες, το ποδήλατο και το κανό σου, σήμερα πιστεύω ότι θα πάρεις τα βουνά. Καλές βόλτες με τον έρωτά σου.

Χρόνια πολλά και στους κουκουλοφόρους. Η ανωμαλία τους έχει έρωτα μία κουκούλα. Μαζί τα σπάνε, μαζί λεηλατούν, μαζί τα καίνε. Μαζί και σήμερα ημέρα των ερωτευμένων.

Χρόνια πολλά Πάγκαλε. Ο μεγάλος σου έρωτας δεν είναι κρυφός, αλλά στομαχικός. Εσύ αγαπάς κάθε μέρα, αλλά ειδικά σήμερα κάπου θα ξεκοκαλίσεις κανένα βόδι.

Χρόνια πολλά στους βουλευτές μας, ερωτευμένους με το εντευκτήριο της Βουλής, αλλά και σε όλους τους πολιτικούς μας. Μέχρι σήμερα μας απέδειξαν πόσο ερωτευμένοι είναι, μολονότι ο μεγάλος τους έρωτας δεν είναι η πατρίδα...

Η λίστα εδώ δεν έχει τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: