ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΣΟΚ: Ενδείξεις δολοφονίας του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου εντοπίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του




Η ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου έχει πυροδοτήσει πολλές συζητήσεις από χθες, που δόθηκε στη δημοσιότητα η απάντηση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών σχετικά με τα αίτια θανάτου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου. 


Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, "δεν υπήρξε έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου" γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Είναι γνωστό, πως η φωνή του Χριστόδουλου ενοχλούσε καθώς σε καιρούς ευημερίας και αντιλαμβανόμενος το παιχνίδι των ξένων εις βάρος της χώρας μας, τους είχε χαρακτηρίσει "Ευρωπαίους-Ευρωλιγούρηδες". Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε κατακεραυνώσει από άμβωνος για τα σχέδια των ισχυρών της Γης να επιβάλλουν τη φτώχεια σε όποιον προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι.

Άνθρωποι του στενού κύκλου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου, όπως ο επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας, αρχίζουν πλέον να μιλούν ανοιχτά για δολοφονία υπενθυμίζοντας ομοιότητες με τις περιπτώσεις Οζάλ και Αραφάτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: