ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ισόβια στους δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη



Δημοσιευμένη  εικόνα




Ομόφωνα και χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, με την εσχάτη των ποινών δηλαδή ισόβια, 23 χρόνια κάθειρξη και πρόστιμο 1.500 ευρώ, τιμωρήθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη οι δυο Αφγανοί που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον άτυχο Μανώλη Καντάρη για να του κλέψουν μια βιντεοκάμερα με την οποία θα κατέγραφε τη γέννηση του παιδιού του.

Συνημμένη Εικόνα: 4.jpg

Πρόκειται για τους Harodi Han Mamad και Shirzad οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι μετά από σύντομη ακροαματική διαδικασία, ενώ για την ίδια υπόθεση, δικαζόταν, μόνο για πλημμεληματικές κατηγορίες, ακόμα ένας κατηγορούμενος για την υπόθεση, ο οποίος φυγοδικεί και οι άλλοι δύο «δείχνουν» ως το δολοφόνο. Το δικαστήριο του επέβαλλε ποινή 4 ετών και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Η σύζυγος του άτυχου 44χρονου, ο οποίος, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Μαϊου, κοντά στο σπίτι του στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ΄ Σεπτεμβρίου, σε δηλώσεις της τόνισε ότι με την καταδικαστική απόφαση ο άτυχος σύζυγος της δικαιώθηκε. Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία και αφού πρώτα είχαν πουλήσει αντί 120 ευρώ τη βιντεοκάμερα στο Μοναστηράκι. Κατά την έξοδο τους, από το κτίριο του Πρωτοδικείου της Αθήνας, τους αποδοκίμασαν έντονα συγγενείς και φίλοι του 44χρονου, φωνάζοντας «φονιάδες», ενώ αποπειράθηκαν να τους λιντσάρουν.

Συνημμένη Εικόνα: 3.jpg

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: