ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Άθλιες συνθήκες διαβίωσης για οικογένεια στο Ηράκλειο




Άμεση ήταν η αντίδραση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Νέα Κρήτη” του Ηρακλείου, που αναφερόταν σε ακατάλληλες συνθήκες διαβίωσης οικογένειας με τρία μικρά παιδιά στο Ηράκλειο, ένα εκ των οποίων δάγκωσε ποντίκι και της αδυναμίας της οικογένειας για εμβολιασμό των παιδιών.

Η διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, επικοινώνησε με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, προκειμένου τα παιδιά της οικογένειας να μεταφερθούν, αύριο Πέμπτη ή την Παρασκευή το πρωί, στο νοσοκομείο, για να υποβληθούν δωρεάν σε πλήρη παιδιατρικό ιατρικό έλεγχο και εξετάσεις. Ακολούθως θα υπάρξει σχετική μέριμνα και για τον απαραίτητο εμβολιασμό τους, σύμφωνα με τις συστάσεις των ιατρών.

Τέλος, η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, δια μέσω και του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας, σε συνεργασία με τα νοσοκομεία, βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στη διάθεση των φορέων που εντοπίζουν θέματα υγείας, αρμοδιότητάς της, πρόθυμη να συμβάλλει στην επίλυσή τους, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση σε πολίτες που χρήζουν ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: