ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Iερά πυρά» για τον οίκο ανοχής




Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας χρησιμοποίησε το προσωπικό του blog, για να κατακεραυνώσει τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν υπέρ της πρότασης για τη λειτουργία οίκου ανοχής στην περιοχή, λέγοντας ότι μόλυναν την πόλη της Παναγίας!

Αναλυτικά, ο μητροπολίτης στο ιστολόγιό του γράφει:.........

Τι είναι τα φώτα LED;

 
 
 
 
Η νέα μόδα στα σύγχρονα μοντέλα ονομάζεται DRL (Daytime Running Lamp) και πρόκειται για τα φώτα ημέρας. Μελέτες έχουν δείξει πως οι προπορευόμενοι οδηγοί αντιλαμβάνονται ταχύτερα τα οχήματα που ακολουθούν, όταν τα φώτα τους είναι αναμμένα. Μάλιστα, σε ορισμένες χώρες (π.χ. στην Ιταλία, στη Σουηδία κ.α.) ο Κ.Ο.Κ. προβλέπει την υποχρεωτική ενεργοποίηση της μεσαίας σκάλας μέρα-νύχτα. 

Η τεχνολογία LED
εφαρμόζεται σε αυτοκίνητα από το 1992 κυρίως στα πίσω φωτιστικά σώματα, καθώς ο συγκεκριμένος τύπος φωτιστικών σωμάτων ενεργοποιείται πολύ πιο γρήγορα από τις συμβατικές λυχνίες. Με άλλα λόγια, το χρονικό διάστημα που.......

Εγκαταλείπουν σιγά-σιγά την Αθήνα

 
 
 
Η Αθήνα έχει αρχίσει να αδειάζει. Ύστερα από δεκαετίες αστικοποίησης, όπως σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, οι άνθρωποι φεύγουν στα προάστια και τα χωριά τους.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο δήμαρχος Αθηναίων επεσήμανε .......

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ελληνική σειρά κάνει θραύση στην Αυστραλία

 
 

Μπορεί στην ελληνική TV να κυριαρχούν τα τούρκικα σήριαλ και τα ριάλιτι, στην Αυστραλία όμως μία... ελληνική σειρά έχει γίνει talk of the town και, μάλιστα, πριν καν αρχίσει να προβάλλεται!

Ο λόγος για την σειρά του ABC «Το Χαστούκι» («Τhe Slap»), που βασίστηκε στο βιβλίο του Ελληνοαυστραλού συγγραφέα Χρήστου Τσιόλκα. Το βιβλίο έχει ήδη πουλήσει πάνω από 600.000 αντίτυπα και έχει «σαρώσει» στα λογοτεχνικά βιβλία, κάτι που κάνει την τηλεοπτική του μεταφορά ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Η πρεμιέρα της σειράς.........

Πουλάει το σπίτι του ο Πάγκαλος

 
 
Δ. Κ.
Μέχρι και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, και επί δεκαοχτώ χρόνια υπουργός, Θόδωρος Πάγκαλος γονάτισε από το σκληρό χαράτσι στα ακίνητα, που έβαλε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κύριος Πάγκαλος αποκάλυψε στην εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα «Κοινωνία ώρα μηδέν» ότι και ο ίδιος καλείται από το υπουργείο Οικονομικών να πληρώσει, για τα πολλά ακίνητα που κληρονόμησε (άτυχος κληρονόμος είχε αυτοχακτηριστεί), το ποσό των 7.500 ευρώ.

«Δεν έχω λεφτά. Θα αναγκαστώ να.........

«Μπαμπά, γιατί με χτύπησε ο κύριος;» [Μελίνα μην κλαις… Σύντομα εκείνοι που σε πόνεσαν θα πληρώσουν!] Ντροπή σας... απλά ντροπή σας...άθλιοι ...


«Μπαμπά, γιατί με χτύπησε ο κύριος;» αναρωτήθηκε, σοκαρισμένη ακόμα, η οκτάχρονη Μελίνα. 
«Δεν καταλαβαίνω γιατί». Λίγο μετά το χτύπημα της μικρής από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, 
ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον παιδικό τρόμο και η φωτογραφία της,
γαντζωμένη στην αγκαλιά του πατέρα της, 
δημοσιεύθηκε στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Ε» προκαλώντας αίσθηση.
 
Γράφει ο Στέφανος Μυτιληναίος    

Είμαι έξαλλος! Είμαι οργισμένος! Δεν είμαι αγανακτισμένος! Είμαι αποφασισμένος να τους πιάσω με τα χέρια μου και να τους στραγγαλίσω!
Ένα κάθαρμα με στολή και γκλομπ, ένας μαλάκας και μισός, ένα ψυχωτικό ζώο, ένα γουρούνι, ένα ασπόνδυλο που προσβάλλει το εθνόσημο που φορά, ένα τσογλάνι, ένας ταγματασφαλίτης της Χούντας του ΔΝΤ και της κατοχικής κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, ένας δειλός, είναι αυτός που χτύπησε την 8χρονη Μελίνα. Τη μικρή Μελίνα που βλέπουμε όλοι στη...
φωτογραφία της «Ελευθεροτυπίας» να κλαίει στην αγκαλιά του πατέρα της........

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Δήμαρχος χαστούκισε... σύμβουλο!

 
 
 
Επεισόδιο με πρωταγωνιστές τη δήμαρχο Ρήγα Φεραίου και μία 53χρονη συμβούλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνεργάτιδα Εκδοτικού Οίκου, σημειώθηκε χτες στο δημαρχείο της περιοχής, σύμφωνα με το trikalanews.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 53χρονης, υπήρξε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου για εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Σερβία και παρόλο που η 53χρονη, κάλυψε η ίδια οικονομικά μέρος της οφειλής, η Δήμαρχος, ...........

Ένα καφεδάκι την ημέρα...

 
 
 
Σύμφωνα με μία νέα αμερικανική έρευνα, οι γυναίκες που πίνουν δύο ή περισσότερα φλιτζάνια καφέ την ημέρα αντιμετωπίζουν μειωμένο κίνδυνο κατάθλιψης.

Οι ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, με επικεφαλής τον Μισέλ Λούκας, μελέτησαν επί μια δεκαετία σχεδόν 51.000 γυναίκες με μέση ηλικία 63 ετών και από αυτές, στην πορεία, περίπου 2.600 εμφάνισαν κατάθλιψη.

Συσχετίζοντας την κατανάλωση καφέ με την ψυχική διάθεση των ατόμων, βρήκαν ότι .........

Έπαιρναν χρήματα από λογαριασμό αποβιώσαντος

 
 
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση απάτης και πλαστογραφίας, στην οποία εμπλέκονται δύο γυναίκες, ηλικίας 56 και 39 ετών και αφορά σε αναλήψεις χρηματικών ποσών από τραπεζικό λογαριασμό αποβιώσαντος, με τη χρήση πλαστών εξουσιοδοτήσεων.

Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία, με τις κατά περίσταση κατηγορίες της «Πλαστογραφίας», «Απάτης» και της «Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα».

Αναλυτικότερα, ...........

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Συνωστισμός στις εφορίες για διόρθωση των εκκαθαριστικών

 
 
 
Φορολογούμενοι που έχουν παραλάβει λανθασμένο εκκαθαριστικό σημείωμα για την καταβολή της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης έχουν κατακλύσει τις εφορίες, ζητώντας τη διόρθωσή του με νέα εκκαθάριση.

Η απάντηση, όμως, που λαμβάνουν οι φορολογούμενοι αυτοί από τους υπαλλήλους των εφοριών είναι ότι ...........

Πανάκριβα πωλούνται βενζίνη και diesel στην Ελλάδα

Το σχολείο γυμνό.

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ...

Τι περιμένετε μωρέ! Τι περιμένετε! Σας κοιμήσανε τελείως! Επαναστάτες του κώλου,μεγάλα λόγια,επαναστατικές ιδέες,επαναστατικές κουβέντες,επαναστατικά τραγούδια,επαναστατικά άρθρα.Οι στιγμές πέρασαν ζώα! Οι αφορμές-ευκαιρίες χάθηκαν! Δείτε μωρέ! Δείτε τι γίνεται γύρω σας!
Σας βιάζουν μωρέ και σεις κοιμάστε
! Ούτε ελληνικά μωρέ δε ξέρετε να γράφετε! Ανίκανοι είστε,άργησα να το καταλάβω.Σας κλέβουν τη ζωή σας και σεις κοιμάστε! Νιώθετε επαναστάτες επειδή.........

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Εξοφλήστε τις φορολογικές επιβαρύνσεις»

 
 
 
Έκκληση στους πολίτες να πληρώσουν τις φορολογικές επιβαρύνσεις απηύθυνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Χρήστος Πρωτόπαπας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM.

«Παρακαλώ αυτούς που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν, να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα τους, με γνώση ότι.......

Ποιοι χρωστούν στη ΔΕΗ;



Σε 822 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται σήμερα οι οφειλές των πελατών προς τη ΔΕΗ, σύμφωνα με έγγραφο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης Αρθούρου Ζερβού που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Όπως προκύπτει από τη μελέτη των στοιχείων, τα χρέη των πελατών.....

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση ιδιοκτητών κλασσικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι λάτρεις των κλασσικών αμερικάνικων αυτοκινήτων, όπως Ford, Dodge, Cadillac, Chrysler, Jeep, αλλά και μοτοσικλετών ( Harley Davidson, Indian), θα έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν σε μια ειδική εκδήλωση που διεξάγεται στα πρότυπα των διεθνών εκθέσεων. Το 2ο Αthens V-DAY, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, στον εξωτερικό χώρο του Όστρια café στον Άλιμο (Λ.Ποσειδώνος 10).

Στην έκθεση θα συμμετέχουν ........

Έκκληση για αίμα




Τη βοήθειά μας για να κρατηθούν στη ζωή ζητούν δύο συνάνθρωποί μας από τα Γιαννιτσά και τη Λαμία.

Πρόκειται για τον Καρυπίδη Χαράλαμπο, ο οποίος λόγω συχνών μεταγγίσεων χρειάζεται άμεσα αίμα. Συγκεκριμένα, κάθε 2-3 εβδομάδες έχει ανάγκη περίπου 5 φιάλες.

Ο κ. Καρυπίδης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ωστόσο αίμα μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο, ανεξαρτήτως ομάδας, στο όνομα του ασθενή.

Τηλέφωνο Αιμοδοσίας: 2382350322-325.

Ο δεύτερος συνάνθρωπός μας .......

Έβαλαν φωτιά στα ραβασάκια της εφορίας




Φωτιά έβαλαν κάτοικοι της Καλαμαριάς σε δεκάδες εντάλματα πληρωμής του κεφαλικού φόρου, έξω από το κτίριο, στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες της ΔΟΥ Καλαμαριάς.

Την εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργάνωσε η «Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς» και όπως ισχυρίστηκε το μέλος της Βικέντιος Αντωνάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, «η άρνηση πληρωμής είναι νόμιμη πράξη για τις λαϊκές οικογένειες, που δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια αλλά και χρέος και πράξη αλληλεγγύης για όσες οικογένειες ακόμα αντέχουν».

Φορολογούμενοι ανέφεραν, επίσης, πως.......

Ραγδαία η αύξηση των αυτοκτονιών




Ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών τους τελευταίους 12 μήνες, η οποία αποδίδεται στη δεινή οικονομική κρίση, υποστηρίζει με ερώτησή του, προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος.

Επικαλούμενος σχετικά δημοσιεύματα......

Είμαι κάτω απο 55 ετων Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας


Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας .
Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα και με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου , δεν 'έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο .

Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .

Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς
..
Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου ...

Επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα μοσχεύματα έχουν ορισμένο χρόνο ζωής δεν πρόκειται να φτάσω στην ηλικία των 55 ετών , άρα φτύνω τώρα στα μούτρα σας γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφους σας .

Λυπάμαι μόνο που από τους Αξιωματικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων είμαι ο μόνος στην Ζωή από τους( 3 )τρεις συμμαθητές μου στην ίδια υπηρεσία έχουν πεθάνει οι δύο σε ηλικία 40 χρονών και φέτος πέθανε και ο αντικαταστάτης μου σε ηλικία 35 ετών όλοι από ο έμφραγμα και όλοι από το υψηλό στρες

Λυπάμαι μόνο που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά και τα τρία επιστήμονες και άνεργα !!

Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος ,λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου εσείς οι πολιτικοί είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς .

Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν τις εισφορές μου (λόγω αδυναμίας πληρωμής ΜΤΣ ΒΕΑ ) και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου .

Επειδή αυτοί που διορίσατε τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ

Λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν σας πήγα στα δικαστήρια γιατί επί 30 χρόνια με υπολογισμένα 10 χρόνια υπηρεσίες και πέραν του ωραρίου ,νυχτερινά και αργίες δεν πήρα ούτε μια δραχμή .. υπερωρία ενώ οι πλασματικές υπερωρίες πάνε σύννεφο παντού

Υ.Γ
Επειδή δεν ήμουνα ποτέ ζήτουλας θα ψάξω για μαύρη εργασία να βοηθήσω την οικογένεια μου για να μην φτάσω στο σημείο να σκοτώσω κάποιον πολιτικό ανεύθυνο .

Παραθέτω τα προσόντα μου αν κάποιος ,μπορεί να με χρειαστεί

Γνωρίζω Αγγλικά ,γνωρίζω υπολογιστές γνωρίζω από ασυρμάτους ,γνωρίζω όλα των ειδών τα όπλα ατομικά και ομαδικά ,μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μια σφαίρα , μπορώ να αναχαιτίσω ολόκληρο σμήνος αεροσκαφών και ελικοπτέρων ,μπορώ να ανατινάξω οποιοδήποτε κτίριο, μπορώ να κάνω υποκλοπές τηλεπικοινωνιών ,μπορώ να κάνω παρεμβολές, μπορώ να κάνω ότι δολιοφθορά μπορείτε να φανταστείτε .
Έχω ειδική εκπαίδευση στους υπολογιστές με ότι αυτό συνεπάγεται ..

Το μόνο μειονέκτημα μου ειναι οτι αγαπώ την Πατρίδα μου


Μακρυγιάννης Χρήστος

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αντιμέτωποι με μπλακ άουτ 300.000 καταναλωτές



Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της διακοπής ηλεκτροδότησης βρίσκονται πάνω από 300.000 χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι και καταναλωτές, που ήδη αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και οι οποίοι πληρώνουν σε πολλές μηνιαίες δόσεις τον λογαριασμό τους, έχοντας κάνει διακανονισμό με τη Δ.Ε.Η..

Τον κίνδυνο αυτό παραδέχεται η Επιχείρηση, αφού ........

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Δωρεάν εξετάσεις στο Ωνάσειο

 
 
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Καρδιάς, που γιορτάζεται στις 29 Σεπτεμβρίου, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο θα προσφέρει δωρεάν εξετάσεις για ένα δεκαήμερο, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τους παράγοντες κινδύνου εμφάνισης καρδιακού επεισοδίου.

Στις δράσεις του προγράμματος, που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως και 30 Σεπτεμβρίου, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Καθηγητής Ιωάννης Λεκάκης.

Δωρεάν πρόβλεψη κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων (μέτρηση Heart Score)


Στην είσοδο του Νοσοκομείου, ο ενδιαφερόμενος πολίτης ή επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα ........

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....!


ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…
ΟΙ ΝΕΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!
Τύψεις φαίνεται ότι διακατείχαν μέχρι πρότινος πολλούς βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου επειδή τα ακριβά δίλιτρα αυτοκίνητά τους ρύπαιναν την ατμόσφαιρα.
Μαζεύτηκαν λοιπόν μια νύχτα στην βουλή και ψήφισαν ένα νόμο που τους επιτρέπει να αντικαθιστούν τα αυτοκίνητά τους και με υβριδικά οχήματα ανεξαρτήτως κυβικών και  μάρκας. Και φυσικά άδραξαν την ευκαιρία…
Όχι, δεν τα αντικατέστησαν με τα σεμνά και ταπεινά Toyota Prius και Honda Civic Hybrid. Κάτι παραπάνω από τους μισούς βουλευτές μας, όσοι δηλαδή χρειάζονται για να περάσουν ένα νομοσχέδιο, επέλεξαν.........., για να αντικαταστήσουν τα πολυτελή αυτοκίνητα που η προηγούμενη φουρνιά βουλευτών τους είχε κληροδοτήσει. Προχώρησαν σε αυτή την επιλογή με την δικαιολογία ότι η συγκεκριμένη Lexus είναι πιο οικολογικό και φιλικό όχημα προς το περιβάλλον σε σχέση με τα προηγούμενα που είχαν στην κατοχή τους για τις μετακινήσεις τους. Όμως αυτή η δικαιολογία δεν υφίσταται καθώς το εν λόγω υβριδικό μοντέλο εξοπλίζεται με βενζινοκινητήρα V6 3,5 λίτρων που ελάχιστα προστατεύει το περιβάλλον σε σχέση με τα παλιότερα αυτοκίνητα των βουλευτών που απαγορευόταν να είναι πάνω από 2 λίτρα .

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ;


  ...θα αργήσει άραγε ;;;;;


--
Πόση Δημοκρατία εμπεριέχει ο εκβιασμός,
 "πληρώνεις το χαράτσι της δικής μας ανικανότητας η σου κόβουμε το ρεύμα";


ΒΑΣΙΛΗΣ

Οκτώ λόγοι για να επιστρέψετε στο... χωριό σας

 
 
Υπάρχουν οκτώ λόγοι για να φύγει κανείς από την Αθήνα ή τις άλλες μεγάλες πόλεις και να επιστρέψει στο χωριό του. Αν και εφόσον έχει ρίζες σε ένα χωριό. Ένα κεραμίδι για να μην βρέχεται κι ένα χωράφι για να μην πεινάει. Αν δεν έχει ρίζες, δεν πρέπει πάλι να απελπίζεται. Αν εγκαταλείψουν την Αθήνα οι «άλλοι», ίσως μείνει λίγη γη για πατάτες και κρεμμύδια…

Πρώτος λόγος:.......... Οι άνθρωποι βιώνουν την κρίση με μεγαλύτερη ένταση στις πόλεις και αυτό προκαλεί έντονο στρες με σοβαρό κίνδυνο για την υγεία τους.

Δεύτερος λόγος: Όσοι είναι άνεργοι και μεγάλης ηλικίας έχουν αντικειμενικό πρόβλημα να βρουν άμεσα εργασία στην πόλη, ακόμη κι αν ξεπεράσουμε ως χώρα την κρίση σε σχετικά σύντομο χρόνο. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα χρειαστούμε αρκετά χρόνια για να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση στον εργασιακό τομέα.

Τρίτος λόγος: Στην Ελλάδα της ΟΝΕ καταφέραμε να μην παράγουμε ούτε σκόρδα και να αναγκαζόμαστε να τα εισάγουμε από όλα τα μέρη του κόσμου. Με την γεωργική παραγωγή να είναι στο ναδίρ, πιθανότατα να βρει κανείς ουσιαστικές ευκαιρίες…

Τέταρτος λόγος: Η επιδείνωση της κρίσης αυξάνει την εγκληματικότητα στις πόλεις.

Πέμπτος λόγος: Στο χωριό μπορείς και να κλείσεις την τηλεόραση την ώρα του βραδινού δελτίου ειδήσεων. Μπορείς να βρεις πιο εύκολα ασχολίες για να αντικαταστήσεις τον «χαμένο χρόνο».

Έκτος λόγος: Αν τα πράγματα ξεφύγουν με μία ενδεχόμενη ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, τότε θα πρέπει να είστε ήδη στο χωριό για να προετοιμάσετε τον δρόμο για τους υπόλοιπους φίλους και συγγενείς που θα έχουν μείνει πίσω…

Έβδομος λόγος: Θα είστε ένα βήμα πιο κοντά στην ανταλλακτική Οικονομία, στην περίπτωση εκείνη που οι ευρωπαϊκές τράπεζες δεν αντέξουν στην επίθεση που δέχονται.

Όγδοος λόγος: Για να βρεθούμε εμείς και τα παιδιά μας πλησιέστερα στη φύση και σ΄ έναν πιο ανθρώπινο τρόπο ζωής.

Εμείς βρήκαμε οκτώ λόγους. Εσείς μπορείτε να βρείτε άλλους τόσους. Και μην πιστέψει κανείς ότι έχουμε κάποια δήθεν χιουμοριστική διάθεση. Η κρισιμότητα των στιγμών είναι τέτοια που δεν υπάρχουν περιθώρια για αστειάκια…

ΠΗΓΗ: tsantiri.gr

Έκοψαν το ρεύμα σε ανάπηρο πολέμου

 
Καθημερινά στο Ηράκλειο συνεργεία της ΔΕΗ προχωρούν σε δεκάδες διακοπές ρευματοδότησης λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.

Το φαινόμενο αυτό αναμένεται να πάρει τεράστιες διαστάσεις με την είσπραξη του έκτακτου τέλους για τα ακίνητα μέσω της επιχείρησης.

Πραγματικά συγκλονιστική είναι η περίπτωση ενός ηλικιωμένου που διέμενε σε ένα παλιό σπίτι στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Το συνεργείο έκοψε το ρεύμα, όπως είχε εντολή. Πριν καλά-καλά αποχωρήσουν οι υπάλληλοι είδαν τον ένοικο του σπιτιού να βγαίνει από τον οντά της παλιάς κατοικίας.

«Τότε διαπιστώσαμε ότι είχε ένα πόδι. Δεν το ξέραμε. Μας φώναξε με όλη του τη δύναμη: «Το ένα μου πόδι το έδωσα για την πατρίδα μου. Και τώρα έρχεται η Ελλάδα και μου κόβει το ρεύμα». Αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον ξεχάσω όσο ζω. Ειλικρινά ντράπηκα. Όμως δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς γιατί θα είχαμε κυρώσεις».

Σε άλλη περίπτωση, συνεργείο της ΔΕΗ αναγκάστηκε να κόψει το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με μικρά παιδιά. «Έκλαιγε η μάνα, έκλαιγαν και τα μικρά. Ο πατέρας άνεργος. Ούτε να μαγειρέψουν μπορούσαν, ούτε καν στο ψυγείο υπήρχε το γάλα των παιδιών. Τα μεγαλύτερα παιδιά διάβαζαν με το κεράκι. Τραγικές καταστάσεις. Τα λόγια δεν μπορούν να τις περιγράψουν.

ΠΗΓΗ: Cretalive

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Μ. Παπαϊωάννου για τα blog



Τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου, χωρίς να εμποδίζεται η ελεύθερη έκφραση στο Διαδίκτυο, μελετά η ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή, που συστάθηκε με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, στις αρχές Αυγούστου.

Όπως διευκρινίζει ο κ. Παπαϊωάννου, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή,.......

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΡΑΣΗ: ΑΠOΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ TROY DAVIS




 Αγαπητέ/η φίλε/φίλη, 
Δυστυχώς έφτασε η μέρα που απευχόμασταν. Ένας δικαστής στην Τζόρτζια υπέγραψε το ένταλμα θανάτου του TroyDavis, εξουσιοδοτώντας το κράτος να τον εκτελέσει στις 21 Σεπτεμβρίου, στις 19:00. Οι αμφιβολίες για την ενοχή του Davis παραμένουν!

Ο Davis καταδικάστηκε σε θάνατο το 1991 για το φόνο του αστυνομικού Mark Allen MacPhail στη Savannah της πολιτείας Τζόρτζια το 1989. Καμία φυσική απόδειξη δεν τον συνδέει άμεσα με τη δολοφονία - το φονικό όπλο δεν βρέθηκε ποτέ. Η υπόθεση εναντίον του βασίστηκε κατά κύριο λόγο στις καταθέσεις των μαρτύρων. Επτά από τους εννιά μάρτυρες έχουν από τότε ανακαλέσει ή αλλάξει την κατάθεσή τους, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι εξαναγκάστηκαν από την αστυνομία. Ένας μάρτυρας συγκεκριμένα, δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ότι: «Αν ήξερα τότε, αυτό που ξέρω τώρα, ο TroyDavis δεν θα είχε καταδικαστεί σε θάνατο».
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνήθηκε να εξετάσει την έφεση, που υπέβαλλε νωρίτερα αυτό το έτος. Η ουσία ωστόσο, παραμένει η ίδια. Ο TroyDavis θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αθώος!
 
Είναι σίγουρα δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ένα σύστημα δικαιοσύνης μπορεί να κάνει ένα τόσο τραγικό λάθος, αλλά να έχεις υπόψη σου ότι ο Troy επιβίωσε τριών προηγούμενων ημερομηνιών εκτέλεσης, επειδή άνθρωποι σαν εσένα επενέβησαν και κατάφεραν να διατηρήσουν το σύστημα της δικαιοσύνης υπό έλεγχο!

Η ώρα για δράση είναι ΤΩΡΑ!

ΜΠΕΣ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ DAVIS


ΒΑΣΙΛΗΣ

Κίτρινος πυρετός χτύπησε το ΚΤΕ Μεταφορών



Δ. Κ.
Οι ταξιτζήδες στα κάγκελα της Βουλής και ο Ραγκούσης στα κάγκελα της αίθουσας του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου.

Μια συνεδρίαση που τα είχε όλα. Ένταση, φωνές, αστειάκια και καρφάκια!

«Η χώρα πάει στα βράχια και εμείς ασχολούμαστε με τους ταξιτζήδες. Το θέμα τους έπρεπε να το είχε λύσει προ πολλού ο υπουργός. Δεν το’ κανε και τώρα έχασε η χώρα, χάνει η κυβέρνηση, χάνουν και οι ταξιτζήδες», φέρεται να είπε η Βάσω Παπανδρέου για τον υπουργό Υποδομών, Γιάννη Ραγκούση, συνεχίζοντας την κριτική που είχε ξεκινήσει να του κάνει νωρίτερα ενώπιον όλων.

«Να κάνετε διάλογο με τους φορείς και να μην έχετε κλειστές πόρτες», συμβούλεψε τον υπουργό η κυρία Παπανδρέου.

«Κλειστές πόρτες, εγώ; Μέχρι και ........

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς φαρμακεία την Τετάρτη ο Νομός Αττικής



Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τετάρτη, τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω της γιορτής Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Επιμέλεια: Χρήστος Παναγόπουλος

Ακριδοσαλάτες και μυρμήγκια τηγανιτά




Τρία εκατομμύρια ευρώ δίνει η ΕΕ για την προώθηση της... εντομοφαγίας, κινούμενη στο ίδιο μήκος κύματος με το Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) των Ηνωμένων Εθνών.

Οι Βρυξέλλες έχουν αποφασίσει να χρηματοδοτήσουν επιστημονικές έρευνες με θέμα «τα έντομα ως νέες πηγές πρωτεϊνών» και βρίσκονται ήδη σε συνεννόηση για το θέμα με κάποιες εθνικές υγειονομικές υπηρεσίες, όπως η βρετανική.

«Μέχρι το 2020, θα αγοράζουμε έντομα στα σούπερ μάρκετ...

«Η εισπρακτική λογική επιτείνει την ύφεση»



«Κάθε χτύπημα στην οικοδομή έχει σοβαρό αντίκτυπο στη βιομηχανία και στη βιοτεχνία, με αλυσιδωτές συνέπειες, που ασφαλώς και φθάνουν μέχρι την απασχόληση» δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, Δημήτρης Μαθιός, επισημαίνοντας ότι η οικοδομή είναι πλέον ένας από τους τελευταίους τροφοδότες του κυκλώματος της βιομηχανικής παραγωγής.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι δυνατόν ........

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Βουλιάζουν στα χρέη οι πολίτες

 
 
 
 
Διπλασιάστηκε το ποσοστό όσων καθυστερούν την πληρωμή του ενοικίου τους και όσων αλλάζουν σπίτι, αφήνοντας απλήρωτους λογαριασμούς του ρεύματος και της ύδρευσης στους ιδιοκτήτες, αναφέρει η εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Ένας στους δέκα αδυνατεί να πληρώσει τα φροντιστήρια των παιδιών του. Επτά στις 10 μηνυτήριες αναφορές στην επιθεώρηση εργασίας αφορούν ........

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Πόσο ζυγίζει η πιο βαριά γυναίκα στον κόσμο;



Κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, όχι λόγω της ευρηματικότητάς της, αλλά για την υπερβολική αγάπη της στο φαγητό.
Ο λόγος για την Pauline Potter από την Καλιφόρνια, η οποία ζυγίζει 318,20 κιλά και είναι η πιο βαριά γυναίκα στον κόσμο.
Η 47χρονη πάντως, ........

Μείωση του ΦΠΑ εξετάζει η κυβέρνηση



Ριζικές αλλαγές στην είσπραξη και απόδοση των φόρων και με μείωση του ΦΠΑ θα προσπαθήσει η κυβέρνηση να ενισχύσει την αγορά και να περιορίσει την φοροδιαφυγή, σύμφωνα με τον «Κόσμο του Επενδυτή».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα επικρατέστερα σενάρια που επεξεργάστηκε το υπουργείο Οικονομικών προβλέπουν:.......
1. Μείωση του ΦΠΑ από το 23% στο 20% για.........

Εφιαλτική νύχτα για ζευγάρι στην Καλαμάτα

 

Θύμα ληστείας έπεσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένα ζευγάρι στην Καλαμάτα.

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού, τους έδεσαν με μονωτική ταινία και άρπαξαν χρηματικό ποσό.

Οι ληστές εκτός από τα χρήματα πήραν και 10χρυσές λίρες Αγγλίας, διάφορα χρυσαφικά και δύο πιστωτικές κάρτες. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

«Προτιμήστε ελληνικά, στηρίξτε την ελληνική οικονομία»



«Ρούχα και σχολικά: προτιμώ ελληνικά». Με αυτό το σύνθημα, το «Κίνημα Πολιτών-καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» απευθύνει έκκληση στους 1.500.000 μαθητές της χώρας και τους γονείς τους, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Τετράδια, μολύβια, τσάντες, αθλητικά, φόρμες, φούτερ, κάποια καινούργια ρούχα, οι συνήθεις δηλαδή αναγκαίες αγορές αυτή την εποχή της έναρξης των σχολείων, μπορούν να γίνουν μοχλός στήριξης των ελληνικών προϊόντων που γονατίζουν κάτω από τη βαριά οικονομική κρίση, που πλήττει την Ελλάδα.

Ανεξαρτήτως του «πώς» και του «γιατί» -λένε τα μέλη του Κινήματος Πολιτών- κάθε οικογένεια μαθητών θα ανοίξει το πορτοφόλι και, από όσα έχουν απομείνει, κάποια χρήματα θα πάνε, με χαρά και χαμόγελο, «για το παιδί». Αυτά τα χρήματα, όμως, μπορούν να βοηθήσουν την οικονομία μας, τους εαυτούς μας, τους συμπολίτες μας, αρκεί ο καθένας από εμάς να «σπρώξει» τις καταναλωτικές του ανάγκες σε ελληνικά προϊόντα.

«Κατ’ αυτόν τον τρόπο
ανακυκλώνεται το χρήμα μέσα στη χώρα μας, επιβιώνουν οι επιχειρήσεις, και σώζονται χιλιάδες θέσεις εργασίας. Στον αντίποδα, όταν αγοράζουμε εισαγόμενα προϊόντα βοηθάμε την ανάπτυξη άλλων χωρών, στερώντας την από τη δική μας χώρα» δηλώνουν οι πρωτεργάτες του Κινήματος.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, αν οι Έλληνες αντικαθιστούσαν 20% των εισαγόμενων αγορών με ντόπιες, τότε.......... θα «έπεφταν» στον κορβανά της χώρας περίπου 10 δισ. ευρώ ετησίως, ποσό που θα μπορούσε να καλύψει τις συνολικές δαπάνες 600.000 νέων θέσεων εργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμέλεια: Χρήστος Παναγόπουλος

Θανατηφόρα πτώση για 74χρονο - Τον διαπέρασαν κάγκελα



Τραγικό θάνατο βρήκε χθες ένας 74χρονος από τον Πλατανιά Χανίων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, o άτυχος ηλικιωμένος είχε ανέβει σε σκάλα, προκειμένου
να κλαδέψει ένα δέντρο που υπήρχε στην αυλή του σπιτιού του. Ξαφνικά ........

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Καταθέτει η Διευθύντρια της ΑΤΕ Κυπαρισσίας για το έλλειμα





Στα κεντρικά γραφεία της ΑΤΕ στην Αθήνα εμφανίσθηκε χθές  η   « εξαφανισμένη » διευθύντρια της Αγροτικής τράπεζας Κυπαρισσίας και έθεσε τον εαυτό της στην διάθεση των επιθεωρητών της τράπεζας . Η ίδια παραδέχθηκε......

Επανεξετάζονται τα επιδόματα των τυφλών στη Ζάκυνθο

 
 
 
Στην επανεξέταση 650 δικαιούχων επιδομάτων ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης  από το 2002 έως και το 2011, θα πραγματοποιήσουν οι υπεύθυνοι το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο στο Αττικό νοσοκομείο.
Ο προϊστάμενος της πρόνοιας Ζακυνθου, ......

Σε κίνδυνο 53.000 εμπορικές επιχειρήσεις



«Λουκέτο» σε 53.000 εμπορικές επιχειρήσεις προβλέπει για τους επόμενους μήνες σε επικαιροποιημένη μελέτη του το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα λουκέτα στο Λεκανοπέδιο και σε άλλες περιοχές της χώρας δείχνουν μια αύξηση από τον Αύγουστο του 2010 κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες.

Δηλαδή, επί του συνόλου των καταγεγραμμένων επιχειρήσεων, από το 15% που ήταν κλειστές το καλοκαίρι του 2010 και 21% τον χειμώνα του 2011, τον Αύγουστο του 2011 το ποσοστό εκτοξεύθηκε στο 25%.

Την ίδια ώρα, ακόμη πιο απογοητευτικές είναι οι προβλέψεις για το μέλλον των εμπορικών επιχειρήσεων στη χώρα.

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα της Ε.Σ.Ε.Ε. και με βάση τον Δείκτη Επιβίωσης Εμπορίου, ο οποίος αφορά μόνο στους υπό εξέταση εμπορικούς δρόμους, .........

Υπάλληλος «τακτοποιούσε» υποθέσεις της ΔΕΗ



Στα χέρια των αστυνομικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έπεσε ένας 55χρονος, ο οποίος ως υπάλληλος της Δ.Ε.Η, απαίτησε και έλαβε από 23χρονο το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, για να συντάξει παράτυπα σχέδιο ηλεκτρολόγου.

Ειδικότερα, ο 55χρονος υπάλληλος.........

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Θα «ξανασφυρίξει» το τρένο στην Πελοπόννησο;




Στην επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο και στις επενδυτικές προτάσεις που υπάρχουν, αναφέρονται με σημερινές τους δηλώσεις, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης,
Με συνεντεύξεις τους στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης και οι δύο δήμαρχοι, ........

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Mυστηριώδης εξαφάνιση διευθύντριας τράπεζας στην Κυπαρισσία



Σάλος ξέσπασε στην Κυπαρισσία με την εξαφάνιση της διευθύντριας του τοπικού υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η υπόθεση........ άρχισε να ξετυλίγεται από το απόγευμα της Κυριακής, όταν οι οικείοι της διευθύντριας ανακάλυψαν στο σπίτι της 2 σημειώματα -ένα προς τον σύντροφό της και ένα προς τον αδερφό της-, στα οποία σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει άφηνε........

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Περίεργος θάνατος 37χρονου στην Τρίπολη

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός βρέθηκε στην Τρίπολη, σήμερα, Δευτέρα, ο 37χρονος για τον οποίον, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του το πρωί της πρώτης Σεπτεμβρίου, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκε αρκετό ψηφιακό αποδεικτικό υλικό, όπως ψηφιακά αρχεία, ειδικά λογισμικά και προγράμματα που σχετίζονται με παράνομες πράξεις.

Αμέσως μετά την έρευνα, ακολούθησε.......

Στον Πύργο η συνέχεια του πρωταθλήματος



Για το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο 4ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι. Ο λόγος για το 33ο ολυμπιακό ράλι το οποίο μετά τις αλλαγές που έγιναν στο πρωτάθλημα ξανασχεδιάστηκε σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής περί μειωμένων κοστολογίων.

Έτσι, αποτελείται από τέσσερις ειδικές διαδρομές (δυο επαναλαμβανόμενες) οι γνωστές σε όλους τους αγωνιζόμενους Λάλας και Φολόη, συνολικού μήκους 62 χιλιομέτρων ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 134 χιλιόμετρα. Οι συμμετοχές λήγουν στις 21 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα γίνουν γνωστά τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Photo Rally Press

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Σοβαρός τραυματισμός αλεξιπτωτιστή

 
 
 
Στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Αγρινίου εισήχθη χθες το βράδυ ένας αλεξιπτωτιστής ο οποίος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε με φόρα στο έδαφος, σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Θυάμου και Περδικακίου.

Ο άτυχος 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη αιμάτωμα και στην αρχή εισήχθη διασωληνωμένος στο χειρουργείο, ενώ προς το παρόν θα του παρασχεθεί φαρμακευτική αγωγή.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Πηγή: thebest.gr

Αυτοκτόνησε στρατιωτικός στην Ορεστιάδα



Στο κεφάλι αυτοπυροβολήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στρατιωτικός στην οδό Μουρούζη στην Ορεστιάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, που εργαζόταν ως ΕΠΟΠ, βγήκε μετά τα μεσάνυχτα στον δρόμο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τους πυροβολισμούς και βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους να δουν τι συμβαίνει.

Την στιγμή που οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, ο στρατιωτικός.........